Niet heel sexy, maar wel lekker | Trekpleister

Met een Kruidvat op 50 meter lopen en een Etos om de hoek, moet ik eerlijk bekennen dat ik Trekpleister vaak gewoon vergeet. Dat dit eigenlijk hartstikke zonde is bewijst de doos met fijne producten die ik opgestuurd kreeg om te testen. Een paar weekjes later heb ik er uit deze volle doos 3 favorieten bij:

  • Trekpleister Micellair Water
  • Trekpleister Onder de Douche Bodymilk
  • Trekpleister Body Oil Voedend

trekpleister verzorgingsproducten eigen merk

Nieuwe favorieten van Trekpleister eigen merk

Hoewel de producten er niet heel sexy uitzien – ik heb stiekem liever een Botanical Boostje of Spa Secretje in mijn badkamer staan – mogen deze 3 toch blijven. Looks zijn immers niet alles. En deze producten zijn gewoon fijn én goedkoop.

trekpleister verzorgingsproducten eigen merk

Trekpleister Micellair Water | €2,49

Ik wissel nogal eens tussen makeupremover-producten. Van babydoekjes (o neeee) tot pads en verschillende micellairwaters. Hoewel ik toch best een aantal minpuntjes tegenkwam bij het gebruik van dit product (prikt in je ogen, ruikt niet heel lekker en plakt een beetje na afloop) blijf ik ’t toch gebruiken. Ik heb inderdaad een droge en gevoelige huid (vooral rondom mijn ogen) en dit product is prima voor wat ‘ie kost. Maar hij zal het nóóit winnen van het micellairwater dat ik gebruik van Garnier (mét arganolie: €6,99).

Wat zegt Trekpleister zelf? “Speciaal voor de droge en gevoelige huid trakteert Trekpleister je op een fijne gezichtsreiniger; Trekpleister Micellair Water. Het verwijdert (oog)make-up diep en grondig en zuivert en verfrist de huid. De reiniger bevat geen parfum, alcohol en kleurstoffen en is eenvoudig in gebruik.”

trekpleister verzorgingsproducten eigen merk

Trekpleister Onder de Douche Bodymilk | €2,99

Ik heb een hele stash met Nivea Onder de Douche Bodymilk, maar nadat die op zijn, is dit de vervanger. Het werkt echt net zo goed wat mij betreft. En dat voor €3 minder, voor Nivea betaal je gemiddeld zo’n €5,99. Ruikt ‘ie net zo lekker? Gewoon fris en zeepachtig.

Wat zegt Trekpleister zelf? “Na een warme douche is een bodylotion niet meer nodig, want door de ‘Trekpleister Onder de Douche Bodymilk’ verzorg jij je huid al tijdens het douchen. Een heerlijke, hydraterende verzorging met amandelolie.”

trekpleister verzorgingsproducten eigen merk

Trekpleister Body Oil Voedend | €3,99

Oh leeeeeuk, het glinstert! Ja, daar word ik al direct blij van. Dit vind ik ook de fijnste van deze 3 producten. Op je huid heb je trouwens geen glitterfestijn na het aanbrengen van deze olie hoor, maar een héél subtiel glansje. En een lekker geurtje!

Wat zegt Trekpleister zelf? “Heb je een zeer droge huid, dan is er de voedende Trekpleister Body Oil met shea butter en amandelolie. Met een warme vanillegeur en voedende ingrediënten die de huid heerlijk zacht laten aanvoelen.”

Dus, loop je eens langs een Trekpleister? Hop eens binnen om één van deze producten (of allemaal natuurlijk) een kans te geven. Grote kans dat ze blijven!

2 thoughts on “Niet heel sexy, maar wel lekker | Trekpleister

Comments are closed.