Vrijdag is het ‘Warmetruiendag’ | WIN dé warme trui

Komende vrijdag (10 februari) is het ‘Warmetruiendag’. Een dag die mede door Greenchoice in het leven is geroepen om je te vragen duurzamer en bewuster om te gaan met je thermostaat. Even stilstaan bij het milieu en het klimaat. En, altijd een lekkere bijkomstigheid: bewuster omgaan met hoe warm je je kamer of huis stookt, scheelt ook nog in je portemonnee! Maar 10 februari is natuurlijk stiekem ook gewoon een beetje een ode aan de warme trui. I like!

warmetruiendag - greenchoice
Never mind the tired face. Ik ben écht enthousiast over dit initiatief maar ik heb ’the week from hell’ waar ik me doorheen probeer te bikkelen.

Samen minder energie verbruiken en CO2 uitstoten

Wist je trouwens dat je thermostaat 1 graadje lager te zetten al veel scheelt? Je verbruikt dan al 6% minder energie, en je stoot ook 6% minder CO2 uit. Wat een verschil hè?

warmetruiendag - greenchoice

Win een ‘Beter wordt het niet heter’-trui van Greenchoice x Mwah

Speciaal voor ‘Warmetruiendag’ heeft Greenchoice samen met Mwah een (naar mijn idee) grappige trui ontworpen. En voor wie belooft vrijdag 10 februari de thermostaat minimaal 1 graadje lager te zetten en een warme trui aan te trekken, heb ik een leuke verrassing. Ik mag namelijk 10(!) ‘Beter wordt het niet heter’-truien weggeven.

warmetruiendag - greenchoice

Hoe win je zo’n warme trui?

Laat me weten in de comments dat je graag zo’n trui wilt hebben om je warm te houden zodat de thermostaat een graadje lager kan. Onder de Instagrampost of op de Facebookpagina van Budgetproof mag natuurlijk ook! Oh, en vergeet je maat niet te vermelden.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht, meedoen kan tot 15.00 uur zodat je de trui morgen hebt.

8 thoughts on “Vrijdag is het ‘Warmetruiendag’ | WIN dé warme trui

 1. Gaaf! Ik doe mee, mijn verwarming staat overdag heel laag (ben dan toch aan het werk), maar zal ‘m ’s avonds een graadje lager zetten (als ik deze warme trui aan heb).. (maat: s)

 2. Wat een leuke trui! Ik zag deze net toevallig voorbijkomen in mijn timeline op facebook. Die wil ik wel winnen.

  Van kleins af aan hebben wij de verwarming nooit hoog staan thuis. Nu ik al een aantal jaar op mezelf woon, staat ook thuis de verwarming nooit hoger dan 19 graden. We liggen altijd met een dekentje op de bank in de winter, gezelliger kan het niet worden

 3. Ik doe graag mee aan de actie voor een trui (maat L 42/44)
  Een lekkere warme trui kan ik namelijk wel goed gebruiken.
  Ik ben het afgelopen half jaar 35 kilo afgevallen en heb het nu constant koud,mijn isolerende speklaagje is verdwenen dus het is voor mij echt kouder dan koud nu!

 4. ah leuk zeg ik doe graag mee (maatje M). Koukleum als ik ben draag ik rustig 2 truien over elkaar hahaha Ik probeer al elke avond de thermostaat zo’n 2 uur voor ik naar bed ga omlaag te zetten, temperatuur blijft nog goed en voor het milieu beter natuurlijk 🙂

 5. Wat een geweldige winactie! Ik ben het gewoon van thuis uit om veel laagjes te dragen omdat ik in een oud huis woon zonder dubbele beglazing en thermostaat haha. Wij hebben een houtstoof dus elk beetje warmte is welkom <3, ik doe dus graag mee!

Comments are closed.