Nieuwe Etos Botanical Boost limited edition: Orange Blossom & Ginger

Last minute kerstcadeautjes alert! Botanical Boost doet het altijd goed. Ik koop het namelijk regelmatig als cadeautje, mede omdat ik het zelf zo lekker vind. Sorry Rituals, sinds het bestaan van Etos’ Botanical Boost-lijn ben ik nog maar zelden in jullie winkel te vinden. Ik vind namelijk dat de producten van Etos minimaal zo fijn zijn. En lekkerder geprijsd. En nee, dat zeg ik niet alleen omdat ik een Etos Friend ben. Ik schreef namelijk vóórdat ik door Etos werd uitgekozen ook al een blog over hoe mega chill ik de Botanical Boost-producten vind.

botanical boost limited edition orange blossom ginger

Warming energy Orange Blossom & Ginger |  €3,49 – €7,99

Goed. Om ons warm te houden tijdens de koude dagen, heeft Etos een nieuwe geurlijn aan de Botanical Boost-producten toegevoegd. Een limited edition waarmee je winterdipje als sneeuw voor de zon verdwijnt!  Orange Blossom & Ginger moet je dus zeker proberen nu het nog kan. Helemaal als je fan van gember bent. Ik ben niet per se een gemberfan als het op eten aankomt, maar deze geur kan ik prima handelen. Niet m’n favoriet – want dat is Lime & Mint al – maar zeker lekker. Een warme, kruidige geur, met een frisse touch (sinaasappel) Ik heb 3 producten ontvangen om uit te proberen. De shower foam, body soufflé en handcrème.

botanical boost limited edition orange blossom ginger

Shower foam | 200 ml | €4,99

Luxe, rijk schuimende douche foam voor een luchtige, weldadige reiniging. Ik heb nog geen enkele showerfoam van BB geprobeerd die ik niét lekker vond. Zo ontzettend zacht en fluffy. Ik kijk er altijd enorm naar uit om me hiermee te wassen. Is dat kinderachtig? Ik vind het echt verwennerij. En ik ben blij dat deze dus minstens zo fijn is als die van Rituals, maar wel een stuk goedkoper.

botanical boost limited edition orange blossom ginger

Handcrème | 75 ml | €3,49

Verzorgende handcrème voor zachte en verzorgde handen. Trekt snel in. Handcrèmes met water als eerste bestanddeel doen niet echt wat voor écht droge handen, maar voor een oppepper tussendoor (met een lekker geurtje) is het helemaal prima. En hoe leuk is die verpakking?

botanical boost limited edition orange blossom ginger

Body soufflé | 200 ml | €4,99

Volromige, intensief voedende bodycrème voor een heerlijk zachte huid. Voedt intens, maar versmelt direct met de huid. Yes. Dat klopt. Een lekkere rijke crème die een minimaal vettig laagje achterlaat maar wel voedt.

Als je dus nog een last minute kerstcadeautje zoekt, kun je hier geen buil aan vallen! Bij voorkeur houdt degene wie je het cadeau geeft natuurlijk wel een beetje van gember. Oh, en doe jezelf vooral ook een Botanical Boost-product cadeau. Je verdient het!

Ps. hoe leuk is het inpakpapier van Etos? Daar word ik alleen al blij van.

botanical boost limited edition orange blossom ginger

One thought on “Nieuwe Etos Botanical Boost limited edition: Orange Blossom & Ginger

Comments are closed.