Toch nog een kerstpakket – van Action

Zoals jullie misschien weten, werk ik nog parttime in loondienst. Voor alsnog. Maar dat terzijde. Ik krijg dus al een aantal jaar geen kerstpakket meer. We hebben een kerstfeest daarvoor in de plaats. Ik wil een kerstpakket. Gewoon omdat ik verrassingspakketten zo leuk vind. Maar tegelijkertijd voel ik met dan zo’n materialistische trut, want hey: als blogger is het iedere week kerst.

kerstpakket Action

Goedkoop een kerstpakket samenstellen bij Action

Goed, oké. Ik werd dit jaar dus gewoon toch nog blij gemaakt met een kerstpakket, door Action. Yay Action, dankjewel! Action is natuurlijk de ideale winkel om met een klein budget een kerstpakket samen te stellen. Voor je werknemers, maar ook voor die ene persoon die je dit jaar bijvoorbeeld extra wilt bedanken, of voor diegene die zo baalt dat er geen kerstpakket op haar ligt te wachten ;).

kerstpakket Action

Dit zat er in mijn pakket:

  • Kerstlampjes (multi color) in de vorm van sneeuwvlokjes.
  • Een do-it-yourself-kerstbal.
  • Een schaaltje in de vorm van een sneeuwpop (love it!)
  • Houten glittersterren voor in de boom (rood en zilver) (deze zag je ook al in m’n kerstballenblog).
  • Een wekpotje in kerstsfeer voor je kerstkransjes (of andere lekkernijen).

kerstpakket Action
kerstpakket Action

2 thoughts on “Toch nog een kerstpakket – van Action

Comments are closed.