Etos Botanical Boost: wellness in een potje

Rituals, maar dan goedkoop: Etos Botanical Boost

Botanical Boost is de nieuwe verzorgingslijn van Etos: kort gezegd, de wellnesservaring in een potje of flesje. Etos heeft in samenwerking met Hortus Botanicus Amsterdam 6 planten uitgekozen die je echt een boost kunnen geven. De nieuwe productlijn is er in 3 varianten:

  • Energetic rise (met mint & lime) voor een verkwikkende start van je dag
  • Revitalising flow (met elderflower & raspberry) voor degenen die van zoet houden
  • Pure balance (met jasmine & vanilla) voor een rustgevend gevoel

Ik was eind oktober uitgenodigd om in alle drukte van alles persdagen, de opening van TK Maxx en Pressentation ook nog dit event bij te wonen. Uiteraard heb ik daar tijd voor gemaakt want ik ben groot Etos-fan. We werden meegenomen in de Hortus Botanicus  in Amsterdam, waar we meer leerden over de ingredienten, maar vooral ook lekker mochten ruiken en smeren. Ook kregen we heerlijk hapjes en drankjes voorgeschoteld waarin de Botanica Boots-ingrediënten waren verwerkt. Superleuk! Na afloop heb ik 3 producten (1 van elke variant) uit mogen kiezen om te proberen. Zoals je ziet vond ik de lime & mint shower oil zó lekker, dat ik niet kon wachten totdat ik er foto’s van had gemaakt. Oeps.

Niet iedere variant heeft dezelfde verzorgingsproducten trouwens. Badolie, foam showergel, scrubgel, hand wash, geurstokjes, body butters, lippenbalsem: you name it. Héél divers, maar niet ieder ingrediënt is geschikt voor elk doel. De totale lijn bestaat uit wel 25 producten. Wat me vooral opviel is dat de producten er zo luxe uitzien, vind je niet? Terwijl de producten in prijs variëren van €2,99 tot €7,99. Hartstikke betaalbaar dus. Ook nog eens heel leuk om cadeau te geven, want als je 2 producten koopt krijg je ze in zo’n leuk tasje mee inclusief vloeipapiertje: lang leve het luxegevoel voor weinig geld!

De Botanical Boots-producten zijn sinds 2 november verkrijgbaar bij Etos.

Etos Botanical Boost

De nieuwe welnesslijn bij Etos: Botanical Boost

showergel, handzeep, scrub en meer: Etos Botanical Boost

Showerfoam van Etos Botanical Boost
nieuwe luxe lijn van Etos
Perfect cadeau bij Etos: Botanical Boost

6 thoughts on “Etos Botanical Boost: wellness in een potje

Comments are closed.