Zeeman breiboek: Zeeman & Club Geluk haak- en breiboek

Je hand als een pistool en het draadje tussen 2 vingers. Breinaald er onderdoor en er overheen …. Je begrijpt het al. Ik kan niet breien. Maar er is nu een hele goede reden om dat wel te leren. Zeeman blaast 50 kaarsjes uit en daarom is er in samenwerking met Club Geluk een te gek haak- en breiboek gelanceerd.

Het boek staat vol met coole breipatronen voor allerlei leuke dingen, zoals truien, vesten, sjaals en mutsen voor jong en oud. En het beste van alles? Het breiboek is hartstikke betaalbaar en bevat patronen die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. De instructies zijn super duidelijk en voorzien van toffe illustraties, dus je hoeft geen brei-expert te zijn om ermee aan de slag te gaan.

Het Zeeman breiboek is voor het eerst uitgebracht in 2014 en is sindsdien razend populair geworden. Elk jaar worden er nieuwe patronen toegevoegd, dus je hebt altijd genoeg inspiratie om aan de slag te gaan met je breinaalden. Het boek is een echte must-have voor alle breiers en handwerkliefhebbers in Nederland en België!

Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar de dichtstbijzijnde Zeeman-winkel en scoor het breiboek. Wie weet brei jij binnenkort wel je eigen toffe trui of muts. Voor €3,99 kun je aan de slag met een tof confetti-/poezenkussen, gehaakte poef, een nautical babypakje of een stoere mannenboxer. Er staan 16 verschillende designs in, dus genoeg te doen! En voor mij geldt: dit mooi vormgegeven en betaalbare boek gaat op de koffietafel totdat ik heb leren haken/breien.

De leukste haak- en brei-inspiratie nu in de winkel

“Bij elk ontwerp staat trouwens een praktische uitleg met tips. Het niveau is van simpel tot ingewikkeld. Maar voor alle items geldt dat een beetje ervaring zeker mooi meegenomen is. Het boek is sinds afgelopen weekend (11 februari) verkrijgbaar voor maar € 3,99. Op de knutselpagina van Zeeman kan je alle creaties, ervaringen en tips delen: zeeman.com/knutsel”

En heb je wat inspiratie of motivatie nodig? Ik was dus afgelopen week bij het lanceerontbijt van dit toffe boek en daar lag de tafel helemaal vol met gebreid eten. Van complete taarten tot gebreide Tony Chocolonely en pindakaaspotjes. Te gek!

Goedkope breigaren voor patronen uit het Zeeman breiboek

Als je op zoek bent naar betaalbaar breigaren, kijk dan ook eens bij de haak- en breigaren van Zeeman. In de winkel en webshop hebben ze een brede selectie garen van hoge kwaliteit voor budgetvriendelijke prijsjes. Of je nu een beginner of een ervaren breister bent, je vindt er alles wat je nodig hebt om aan je volgende project uit het breiboek te beginnen. Van basis acryl garens tot zachte merino wol mengsels, neus eens lekker rond! En dankzij de webshop is het gemakkelijker dan ooit om je favoriete garens vanuit je luie stoel te bestellen.

2 thoughts on “Zeeman breiboek: Zeeman & Club Geluk haak- en breiboek

  1. Ik vind het idee op zich wel grappig, maar de breisels zijn niet helemaal mijn stijl. Behalve de bloemen die vind ik wel leuk 🙂

Comments are closed.