Goedkope, hippe kerstversiering

Dag Sinterklaasje, dagggg, daggg, daggg… Hoppa, Sinterklaas de deur uit en de kerstboom erin. Wie haalt er nog meer zijn kerstspullen deze week van zolder? Of heb je je woning misschien al omgetoverd in een waar kerstparadijs? Ziet je kerstboom er dit jaar weer precies hetzelfde uit als voorgaande jaren of ga je mee met de trends? Ook in kerstland zijn er namelijk trends!

Goedkope kerstversiering

Moderne kerstversiering voor een klein budget

Als je de trends mag geloven ga je dit jaar voor romantisch pastel, super stoer in zwart-wit of puur natuur. Nieuwe kerstversiering aanschaffen hoeft helemaal niet duur te zijn. Samen met ActiePagina.nl zet ik wat tips op een rijtje zodat je ook met een klein budget helemaal on-trend kerst kunt vieren.

DIY: steek zelf de handen uit de mouwen van je kersttrui

Wil je iets anders dan die traditionele ballen? Dan kun je natuurlijk voor die supergekke kerstballen van Action gaan, waar ik eerder over schreef. Vind je dat maar niks? Steek dan zelf de handen uit de mouwen en maak je eigen kerstversiering. Op Pinterest vind je ontzettend veel leuke en creatieve DIY’s. Zoek op DIY, Kerstmis en versiering en je kunt geheid een hele maand knutselen. Welk thema je kerstversiering dit jaar ook is, er is voor iedere smaak wel wat te vinden. Denk bijvoorbeeld aan witte veren met verf en glitters of je eigen verlichting maken met pingpongballen. Leuk om te doen, en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

Romantisch pastel in je boom

Was het vroeger vooral zilver en rood wat in de boom hing, dit jaar zijn de pastelkleuren niet weg te denken. Vooral paarse en roze versieringen zijn helemaal in. Bij Intratuin vind je de meest prachtige ballen in verschillende tinten, zoals deze roze en lila hangers. Lekker girly.

Goedkope kerstversiering

Natuur in je huis

Houd jij ook zo van lekker lange wandelingen door het bos in de winter? Haal deze winterse en natuurlijke sfeer ook in huis! Gebruik veel houten accessoires en een mix van natuurlijk materialen en natuurlijke kleuren zoals aubergine en verschillende bruintinten. Hang daarbij ook nog stoffen en houten figuren in boom en jouw kerst ademt dit jaar een en al natuur, helemaal als je deze twee schattige eekhoorntjes onder je boom zet!

Stoere Kerstmis met zwart-witte accessoires

Zwart en wit zijn hot! Ondanks dat deze kleuren je waarschijnlijk niet direct aan kerst doen denken, is het zeker een trend die we steeds vaker terugzien tijdens kerst. Wissel zwart en wit af met donker hout, om een natuurlijke en winterse sfeer te creëren. Ga eens naar het bos en verzamel stukjes hout, dennenappels en wat je nog meer tegenkomt. Met wat zwarte en witte verf creëer je een stoere look voor deze natuurlijke producten.

Cashback-acties: geld terug als je kerstversiering koopt

Al bekend met cashback-acties? Nee? Dan loont het zeker even om op ActiePagina.nl te kijken, want die bieden voor verschillende winkels van dit soort actie aan. Je krijgt dus gewoon geld terug na je aankoop, hoe fijn is dat? Bijvoorbeeld als je bij HEMA nieuwe kerstdecoratie (of iets anders) koopt voor minimaal 50 euro, krijg je 5 euro terug! Je moet wel snel zijn, want dit geldt tot 11 december.

Hoe haal jij kerst in huis?

Goedkope kerstversiering

One thought on “Goedkope, hippe kerstversiering

Comments are closed.