Action kerstballen

Wanneer komt de kerstboom weer jouw huiskamer binnen? Ben je je al aan het oriënteren wat betreft versiering? Kerstballen, hoe kitscheriger, hoe beter wat mij betreft! Een aantal jaar geleden kocht ik bij Action al de meest geweldig kerstbal aller tijden: een poedel met een roze tutu aan. Nu zag ik dat er voor dit jaar weer een aantal van die niet-te-missen, fantastische, verschrikkelijk lelijke, maar geweldige ‘ballen’ lagen. Kijk je mee naar een selectie van deze bijzondere kerstballen van Action?

Dit zijn mijn favoriete kerstballen van Action

In het assortiment dit jaar onder meer een varken en koe met rokje, een varken in pak, een papegaai met glitterhanekam en een krokodil met een fruitmand op z’n hoofd. Fantastisch toch? Ze kosten trouwens €1,29. Natuurlijk heeft Action ook hele mooie, sjieke en bovendien goedkope zilveren, gouden en gekleurde ronde ballen, maar ik ga liever voor iets geks.

Action kerstballen Action kerstballen Action kerstballen Action kerstballen Action kerstballen

Zoals je ziet heb ik deze foto’s ‘stiekem’ in de winkel gemaakt. Niet de prachtigste plaatjes, maar ze zijn het waard om in het echt te bekijken.

Houd jij van dit soort kitscherige kerstdecoratie? Of ga je liever voor een klassieke bal?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Action kerstballen

  1. Deze sla ik even over. Action heeft wel hele gave en mooie kerstballen. Die van mij komen er ook vandaan. Ik ga ook niet voor de klassieke bal. Mijn huisje is een beetje industrieel ingericht. Ik heb metalen kerstballen en van schoolbordverf met leuke kerstquotes erop. Om er wat kleur aan te voegen heb ik van die lekkere foute rode glitterballen.

  2. Jaaaaa ik houd hiervan. Ik heb altijd een ‘bonte’ boom. Niks in 1 kleur maar alle vormen en kleuren die je kunt bedenken. Het is echt een memory boom altijd. De kinderen mochten elk jaar elk een bal uitkiezen dus ik heb ijsjes, krokodillen, engeltjes, badeendjes, hertjes, en de hele rataplan in de boom. Heerlijk!

Comments are closed.