Budgetproof kerstcadeau-tip: Take What You Need by Mi Moneda

Take what you need by Mi Moneda

Voor een speciaal iemand zoals je moeder of je beste vriendin wil je niet met een paar sokken of en zak kerstkransjes aankomen. Je gaat op zoek naar een uniek en persoonlijk, maar toch betaalbaar cadeautje. Dat kan soms best een uitdaging zijn, maar ik heb écht een leuke tip voor je!

Muntkettingen en bar-necklaces van Mi Moneda

Het merk Mi Moneda ken je misschien waarschijnlijk al wel van de muntkettingen en armbanden met verwisselbare stenen (mooi!). Het merk heeft een fantastische transformatie doorgemaakt en ik kan je vertellen dat ik oprecht stond te stuiteren toen de nieuwe collectie aan me gepresenteerd werd. Wouw. Als klap op de vuurpijl mocht ik ook als een van de eersten in Nederland het nieuwe concept uitproberen: Take What You Need. Een collectie van verwisselbare bar-necklaces en -armbanden die echt perfect zijn om te layeren met andere kettinkjes.

Michelle, de (overigens hele knappe) eigenaresse van Mi Moneda, kwam tijdens een van haar werkbezoeken aan Amerika op het idee om verwisselbare bar-necklaces te ontwerpen. Het idee daarachter? “Iedereen heeft wel iets wat je op een bepaald moment in je leven kunt gebruiken. Nieuwe dromen, een beetje liefde of happiness.” Je neemt dus wat je op dat moment kunt gebruiken! Wat ik op het moment dat ik mijn eigen bar-necklace mocht ontwerpen nodig had? Bemoediging (van mezelf) dat ik het goed doe met m’n baan in loondienst, m’n goedlopende blog en m’n freelance-opdrachten. Ik besloot dat ook een deel van een quote op de ketting te laten zetten: “she believed she could,”. Het vervolg van de quote, So she did, heb ik er niet op laten zetten, dat werd wel erg veel gepriegel.

Bar necklace Mi Moneda

Nu komt het mooie, je denkt dat je hier een fortuin neer voor moet leggen, maar de ketting of armband is al voor €44,95 verkrijgbaar. Voor deze prijs heb je bijvoorbeeld een van de standaard-exemplaren, die met inspire en een veertje (ook op de foto). Is dat geen tof cadeau, of wat?! Gegarandeerd een succes.

Take What You Need by Mi Moneda is vanaf november verkrijgbaar in verschillende winkels.

Verwisselbare bar necklace Mi Moneda

kerstcadeautip: Take What You Nee by Mi Moneda

Mi Moneda - Take what you need

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Budgetproof kerstcadeau-tip: Take What You Need by Mi Moneda

  1. wat mooi he?! ik heb deze ook, alleen dan met inspire erop… niet met mijn eigen tekst… jouw tekst is echt leuk!

  2. Ik vind het echt een ontzettend mooie ketting. Ik heb hem al vaker voorbij zien komen en het idee dat je er je eigen quote op kan schrijven vind ik echt heel mooi.

Comments are closed.