Primark nieuwe collectie: lente & zomer 2016 | officiële foto’s

Nieuw collectie Primark lente zomer

Twee weken geleden werd de nieuwe Primark-collectie voor de lente en zomer van 2016 gepresenteerd. Ik liet jullie toen al een aantal ‘losse items’ zien omdat ik jullie dírect op de hoogte wilde stellen. Ik werd er namelijk heel blij van, maar jullie reageerden gemengd omdat je ’t misschien nog niet helemaal voor je zag. Dat kan ik me voorstellen, want pas toen ik de collectie in het echt zag, werd ik wildenthousiast. Zo mooi en zo ideaal te combineren met elkaar. Inmiddels zijn ook de officiële campagnefoto’s bekend en laat ik je die ook graag zien. Zo kun je je tenminste een beeld vormen hoe Primark het bedoeld heeft en hoe je de items dus kunt combineren. Ik vind de fotografie en styling trouwens echt te gek. Een aantal van deze foto’s zouden wat mij betreft niet misstaan in een ELLE of VOGUE hoor!

Bekijk de Primark lente-/zomercollectie van 2016

Ik hoop dat jullie er nu een stuk warmer voor lopen, net als ik :). Ik heb na de kerst zelfs een dagje vrij gepland om bij Primark te kunnen shoppen omdat ik al té lang niet geweest ben. De nieuwe collectie is er dan helaas nog niet (die zal vanaf januari langzaamaan in de winkel verschijnen), maar van de Primark wintercollectie heb ik ook nog heel wat op m’n lijstje staan.

Kijk je mee en laat je me weten of je hier enthousiast van wordt?

Nieuw collectie Primark lente zomer
Primark nieuwe collectie: lente & zomer 2016


Lente- en zomercollectie Primark 2016
Primark zomer 2016
Primark zomercollectie
Primark nieuwe collectie: lente & zomer 2016
Lente- en zomercollectie Primark 2016
Primark zomer 2016
Primark zomercollectie
Primark nieuwe collectie: lente & zomer 2016
Nieuw collectie Primark lente zomerLente- en zomercollectie Primark 2016
Primark zomer 2016
Primark zomercollectie
Primark nieuwe collectie: lente & zomer 2016

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

2 thoughts on “Primark nieuwe collectie: lente & zomer 2016 | officiële foto’s

  1. Wat leuk om de kleding die ik bij de persdag aan kledingrekken heb zien hangen, nu op deze manier terug te zien. Ik ben echt enthousiast over deze collectie.

Comments are closed.