Budgetproof kerstcadeau-tip: The Pallet van SMTH Smooth

budget kerstcadeautip

Een cadeautje bedenken voor m’n vriend is nooit makkelijk. Hij houdt niet van lezen en films kijken want daar heeft hij de rust niet voor in z’n kont. Hij zal nooit een cd opzetten om naar muziek te luisteren en hij heeft nooit een verlanglijstje. We geven elkaar dan ook vaak cadeautjes die we samen kunnen ‘opmaken’ of tegoedbonnen die we nooit inwisselen, haha. Ik heb hem dit jaar zomaar een klein leren portemonneetje cadeau gedaan – met succes overigens – maar daar kunnen alleen pasjes in. Wat moet je dan met je kleingeld en andere spulletjes? Tadaaa, here comes The Pallet van SMTH Smooth: een houten mini-portefuille waar je al je kleine spulletjes in kwijt kan. Het leek me wel wat voor m’n vriend. Die houdt van mooi gemaakte, bijzondere dingen: ideaal budgetproof (€19,95) kerstcadeautje! Je kunt The Pallet namelijk ook laten personaliseren. Ik ging niet voor iets klefs – haha – maar koos ervoor om zijn bedrijfsnaam erin te laten ‘gaveren’. Tof ding hè? Ik vind ‘m supermooi geworden.

tip voor kerstcadeau

Een unieke, duurzame gepersonaliseerde portemonnee

Je kunt zelf kiezen uit verschillende houtlooks (dit is de teak-look), de kleur van het elastiek (yay, ze hebben ook roze) en wat er op je Pallet moet komen te staan. Ik kan je wel uit gaan leggen hoe het dan precies werkt en hoe je deze alternatieve portemonnee gebruikt, maar je kunt maar beter gewoon het filmpje bekijken dat het nieuwe, toffe Belgische merk SMTH Smooth zelf heeft gemaakt:

Bij deze samenwerking mocht ik trouwens ook een stoere ‘Smooth-sweater’ uitkiezen. Daar zit nog een leuk verhaal achter, maar dat bewaar ik voor een latere outfitpost.

the pallet smth smooth kerstcadeau tip
kerstcadeau tip
the pallet smth smooth
kertcadeau tip mannen

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Budgetproof kerstcadeau-tip: The Pallet van SMTH Smooth

  1. Het ziet er wel tof uit, maar het zou niets voor mij zijn. Mijn portemonnee ontploft bijna van alle pasjes die er in zitten, die passen niet allemaal in deze houder. 🙂

Comments are closed.