Budgetproof kerstcadeau-tip: Therme 1+1 gratis

Therme is zo’n merk dat altijd goed is. Een merk met zoveel verschillende fijne producten dat er altijd voor ieder (vrouwelijk) familielid, je vriendin of collega wel een product bijzit waar ze blij van wordt. Ideaal dus als je geen inspiratie hebt voor kerst, dan weet je dat je altijd terug kunt grijpen naar een budgetproof (vanaf €4) wellnessmomentje in eigen badkamer.

Altijd een budget kerstcadeautje bij de hand

Tussen die 14 verschillende wereldkuren zitten tig leuke cadeautjes. Ik kreeg een tijdje terug een prachtige doos vol met lekkere Therme-producten op de mat. Wat een verwennerij. Kon ik mooi alvast testen wat de fijnste producten zijn, wat mij betreft. De Saigon Pink Lotus bodymist viel goed in de smaak, en de Bulgarian Rose douchescrub beviel me ook goed. Eigenlijk waren alle producten echt prima in gebruik, maar deze 2 vielen me in positieve zin op.

Therme 1+1 gratis bij Etos

Geef iemand een momentje rust en ontspanning cadeau met een mooi Therme-product. Wil je iemand echt verwennen? Geef dan 3 producten: eentje om eerst te scrubben, dan te badderen/douchen en daarna te verzorgen. Bij Etos zijn 18, 19 en 20 december alle Therme-producten 1+1 gratis. Dus sla je slag! Als je 3 producten als cadeau uitkiest, kun je mooi ook nog wat voor jezelf aanschaffen. Elk tweede product is immers voor niets.

Ps. dezelfde actie geldt trouwens voor Kneipp.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

4 thoughts on “Budgetproof kerstcadeau-tip: Therme 1+1 gratis

 1. Die actie is me even ontgaan, goed dat ik het nu weet! Ik wil graag massageolie cadeau geven, kan ik ook iets voor mezelf meenemen 🙂

 2. Hmmm ja, therme is echt een lekker merk. Ik heb er ook een bodymist van en ik vind hem echt heerlijk. Af en toe eventjes lekker opsprayen om die lekkere geursensatie te beleven.

 3. Therme is echt een héel fijn merk voor doucheproducten. Fijn dat je aangeeft dat de Etos 1+1 actie heeft, dat wist ik niet! 🙂
  Liefs,
  Elles

 4. Therme is echt een héel fijn merk voor doucheproducten. Fijn dat je aangeeft dat de Etos 1+1 actie heeft, dat wist ik niet! 🙂
  Liefs,
  Elles

Comments are closed.