Interieur: je mooiste vakantiefoto op forex

December. De maand dat de meesten van ons de vakantie er inmiddels weer op hebben zitten, ook degenen die liever niet in het hoogseizoen gaan. We verheugen ons alweer op een nieuwe vakantie. Misschien ga je in de kerstvakantie zelfs wel weer opnieuw op vakantie. Het moment bij uitstek om lekker warm binnen achter je computer vakantiefoto’s uit te zoeken terwijl het buiten koud en guur is. Warme chocomelk én warme herinneringen erbij: geslaagde middag gegarandeerd!

500 foto’s, welke kies ik?

Zoals jullie weten werk regelmatig samen met CanvasCompany. Ik mag zo nu en dan een foto laten afdrukken op hout, canvas of een ander materiaal en jullie dan vertellen wat ik daarvan vond. Mijn mooiste foto’s prijken dus ook in mijn appartementje. Niet alleen vind ik het heel leuk om een mooie foto als herinnering af te drukken, het maakt mijn interieur nog persoonlijker. Het kwam dus mooi uit dat ik net op vakantie ben geweest en meer dan 500 foto’s (oeps) heb gemaakt deze zomer. Maak jij ook altijd zoveel foto’s op vakantie?

Weleens van forex gehoord?

Omdat m’n interieur best strak is en ik kritisch ben wat ik er wel en niet bij vind passen, vielen heel veel foto’s al af. Goed. Ik koos uiteindelijk een foto die ik in Brugge maakte tijdens het weekendje weg met m’n moeder en broertje om te printen op forex. Dit deed ik bij FotoOpHout.nl. Watte? Nooit van gehoord? Vergeet hout, aluminium of glas, forex schijnt helemaal hot te zijn. Ik begrijp wel waarom. Het ziet er heel modern uit en de foto is enorm levendig. Mooi resultaat! Wat is het nou daadwerkelijk? Een kunststof plaat eigenlijk. Een dikke stevige schuimen plaat van 10mm dik. Forex an zich zelf vind ik niet bijster mooi, maar hoe de foto er op gedrukt is zeker wel. Mega scherp, de kleuren zijn heel helder en de zijdeglans afwerking vind ik erg mooi.

Klik, klik, klaar

Over het bestelproces hoef ik echt niets te zeggen, dat zou bijna beledigend zijn. Iedereen kan het. Foto uploaden, formaat aanklikken, eventueel voor zwart/wit of sepia-effect kiezen, rode oogjes gratis weg laten werken en klaar is Kees.

Een foto op forex heb je al vanaf €17,95 (20×20 cm). Ik koos voor 30×40 cm, dat kost €27,95. Goed te doen dus.

Als jij een foto uit mocht kiezen om af te laten drukken, welke zou je kiezen?

3 thoughts on “Interieur: je mooiste vakantiefoto op forex

  1. Inderdaad goed te doen de prijs.
    Als ik een foto zou moeten uitkiezen, dan zou ik hetzelfde probleem als jij hebben. Waarschijnlijk zou ik als eerste voor een foto van mijn dochter en ik gaan. De kern van huis waar ik naar toe ben verhuisd. Als een reminder dat je Fijne & happy energie zelf creeert & dat dit onze kern is.

  2. Wauw, wat een mooi effect! De foto is ook prachtig, lekker minimalistisch en daardoor goed te combineren bij het interieur. Ik wil ook nog altijd een aantal eigen foto’s maken en afdrukken alleen wil ik hierbij wel rekening houden met mijn interieur en kleuren enz.

Comments are closed.