MOAM x HEMA | foetsie was de rookworsttrui

“Net als vorig jaar heeft designerscollectief MOAM in samenwerking met HEMA dit jaar ook een bijzondere collectie van verschillende eigentijdse en betaalbare designs gemaakt. De 14-delige MOAM voor HEMA collectie is speciaal ontwikkeld voor de feestdagen en bestaat onder andere uit stijlvolle jurken, een driedelig pak en een comfortabele gebreide (rookworsttrui).”

MOAM x HEMA lanceringsfeestje

Gisteren smikkelde ik van de oliebollen met pulled pork (really), snert en broodjes Hema-worst zonder worst (maar mét wortel) voordat de nieuwe collectie van MOAM x HEMA officieel gepresenteerd werd tijdens het lanceringsfeestje. Toen de collectie officieel open voor verkoop verklaard was, waren alle rookworsttruien natuurlijk in 30 seconden foetsie. Hops, uitverkocht in the blink of an eye. Nadat de hysterie voorbij was heb ik rustig even kunnen kijken naar de mooie en bovendien betaalbare collectie.

Mijn favorieten uit deze betaalbare designcollectie

Mijn favorieten? Het roestrode vest met glittertje (maar in het zwart is ‘ie zeker ook heel leuk), het bijpassende jurkje, uiteraard de rookworst-kersttrui, maar ook de blouse met strik in de taille en de kunstige panty. Het setje van het zwarte truitje en de bijpassende rok met print vond ik in het echt ook érg mooi. Spannende details!

De collectie is dus vanaf 8 december (vandaag) bij HEMA verkrijgbaar (zowel online als in de winkels). Wat verdwijnt er in jouw shoppingbasket?

 

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

6 thoughts on “MOAM x HEMA | foetsie was de rookworsttrui

  1. Het blijft vaag, een rookworsttrui. En bizar dat deze zó snel uitverkocht is. Jeetje! Ik vind de bruine jurk met glitters heel leuk!

  2. Haha die rookworsten trui is wel te grappig. Ze hadden er wel even wat meer van kunnen maken! Die rode jurk met glitters vind ik erg mooi 🙂

  3. Oeh, er zitten echt mooie items bij! Ik ga zo eens eventjes op de site van de HEMA kijken wat ze allemaal hebben. De rookworsttrui is niet aan mij besteed, dus ik vind het niet zo jammer dat hij weg is, haha.

Comments are closed.