Als ik m’n vriend aan mocht kleden

Laatst was ik op visite bij een PR-bureau en zag ik een collectie die m’n vriend zó leuk zou staan. Zou ja, en daar blijft het ook bij. Wij zijn sowieso water en vuur, qua persoonlijkheden, maar minimaal net zo qua kledingvoorkeur. Niet dat dat uitmaakt, want al zou hij elke dag in joggingbroek over straat gaat (wat hij overigens niet doet) of z’n haar blauw verven: ik hou nog net zoveel van hem.

Goed, ik raakte dus met de PR-dame in gesprek over mannenkleding en wat ik dan graag zou willen wat m’n vriend zou dragen. Na 3 jaar heb ik ‘m dit jaar eindelijk in een semi-skinny jeans gekregen. Overwinning! Maar niet echt, want hij zegt elke keer als hij ‘m draagt dat het niet lekker zit. Haha. Alles wat ik uit het rek wil trekken is bij voorbaat al niet zijn smaak. Al vond ik laatst wel een superleuke trui waarvan ik wist dat ’t wel eens zijn smaak zou kunnen zijn, met een ieniemienie spannend detail: een klein beetje fluf (zie foto hierboven). En weet je wat? Hij draagt ‘m nog ook! Skinny jeans + door mij gekochte trui + zijn ondeugende sproetjeshoofd = Marloes extra blij.

Wat zou m’n vriendje dragen als ik ’t voor het zeggen had? Nou, zoiets als dit bijvoorbeeld. Laat ik er vooral even bij zeggen dat mijn vriend dus helemaal hier het type niet voor is en dat de kans vrij nihil is dat we ooit op 1 lijn zitten qua modegevoel.

Rugzak (Camel Active) – €54,95
Sjaal (Selected SHJules) – €19,95
Pullover met kol (John Devin) – €19,99
Wollen jas (Selected) – €129,95
Skinny jeans (TOM TAILOR) – €29,99

Zijn jullie het met me eens dat het voor mannen veel lastiger is om iets fatsoenlijks te vinden voor een betaalbare prijs? Al deze hippe mannenmode komt trouwens van de mannenafdeling van Otto.nl, niet gedacht he?

Heb jij dezelfde smaak als je vriend? Of wat zou jij graag willen dat je vriend zou dragen?

One thought on “Als ik m’n vriend aan mocht kleden

  1. Onze smaak komt redelijk overeen. Hij probeert ook steeds vaker dingen waarvan ik zeg oh dat is leuk en uiteindelijk vind hij het ook leuk staan als hij het aan heeft. Maar sommige dingen doet hij echt niet aan.

Comments are closed.