Etos make-up: highlighting & contouring powder + kwast

Toen ik het 2e Etos Friend-pakketje opende, deed ik een klein dansje door de kamer. Verrassingen zijn (soms) leuk, maar het kan vaak ook een teleurstelling worden. Niet in dit geval. Ik ben echt dól op make-up van Etos. Ik plan regelmatig een tripje naar het make-upschap en gebruik regelmatig make-up van het eigen merk van Etos. Vooral de lipsticks zijn bij mij erg in trek.

Etos make-up highlighting powder, contouring & kwast

Onlangs werd ik dus verrast met een nieuw pakket (tot nu toe is Etos Friend zijn één en al verwennerij) met 4 producten:

  • Etos contour powder #001 light/medium
  • Etos highlighting powder #001 gold
  • Etos highlighting powder #002 rose
  • Etos contour & highlighting brush

Etos make-up highlighting powder, contouring & kwast

Wat vind ik van de highlighters? | €3,99

Pas sinds een half jaar heb ik highlighter (her)ontdekt. Mijn liefde voor highlighter begon ooit bij E.L.F., maar al snel had ik een hele collectie. Zowel vloeibaar als in poedervorm. Ik ben vaak meer fan van vloeibaar omdat dat minder ‘op je gezicht’ zit, maar inmiddels heb ik een paar hele mooie – niet cakey – highlighters gevonden. Op de een of andere manier verloren highlighter en ik elkaar uit het oog. Tot voor kort.

Etos make-up highlighting powder, contouring & kwast

De 2 highlighters van Etos zijn de nieuwste in mijn collectie. De kleur gold geeft (surprise, surprise) een warme gouden gloed, de kleur rose is afhankelijk van het licht meer koel: wit/zilver/rose. Ik vind de kleur van gold mooier nu het zomer is, maar de textuur van rose is beter. Gold wordt namelijk al snel wat poederig, waar rose heel subtiel kan zijn. Rose zou ik opnieuw kopen, gold denk ik niet. Alleen omdat je daar meer van nodig hebt en het een beetje poederig op je gezicht oogt.

Etos make-up highlighting powder, contouring & kwast

Op de bovenstaande foto draag ik de higlighter (rose) én contour powder. En nope, ik heb geen perfect gezicht. Poriën enzo. Hoort erbij.

Hoe bevalt de contour powder me? | €4,99

Contouring is hip, maar ik zag nooit echt de noodzaak om het te proberen. Ik ben niet zo’n make-upwonder. (Niet te verwarren met lover, want dat ben ik absoluut!) Een mooie oogschaduwlook maken of een eyeliner aanbrengen gaat me soms al te ver. De skills ontbreken. Aan de slag gaan met contour poeder vond ik dan ook een beetje spannend. Gelukkig was de kleur subtiel op te bouwen en paste hij goed bij mijn huidskleur. Het enige dat ik vervelend vond is dat de poeder al heel snel loskomt waardoor het bij mij al snel een zooitje wordt. Poeder all over the place.

Etos make-up highlighting powder, contouring & kwast

Is de contour & highlight brush fijn? €4,99

Ja! Wat een fijn ding. Ik bracht highlighter in de meeste gevallen gewoon met m’n vingers aan en sporadisch met de eerste de beste kwast die ik tegenkwam. Je merkt toch wel echt dat dit ding hier echt voor gemaakt is. Gaat als een speer en ligt goed in de hand! De superzachte kwast loopt ook een beetje in een puntje waardoor je overal bij kunt. Ja, hier ben ik heel blij mee.

Etos make-up highlighting powder, contouring & kwast

Al met al doet Etos zijn naam weer eer aan met deze make-upproducten. Gebruik jij weleens make-up van Etos?

2 thoughts on “Etos make-up: highlighting & contouring powder + kwast

  1. Mijn favoriete mascara’s van dit moment komen van de Etos, de witte (sensitive) en de long lash volume 🙂 top combi

Comments are closed.