De onderbroek die dacht dat hij een string was

onderbroek action

Al overdreven heupwiegend loop ik over straat. Ene heup, andere heup. Niet dat ik nou zo’n sexy loopje heb… Er zit me iets dwars. Eigenlijk wist ik al dat hij te klein was, maar ik ben eigenwijs. Een gegeven paard mag je immers niet in de bek kijken en nieuwsgierig als ik ben, probeerde ik het toch. S stond er op het label. Dat hij eigenlijk 2 maten te klein is negeer ik voor het gemak even. Tegen beter weten in trok ik ‘m aan, terwijl er normaal eerder een L prijkt op de exemplaren die ik elke ochtend uit het gevlochten mandje in mijn badkamer vis. Hij deed me aan vroeger denken en ik moest en zou ‘m aantrekken. Vooral het model, maar ook de polkadots namen me terug in de tijd. De tijd dat ik alles kocht waar stippen op stonden. Net zo’n fase als waar ik nu doorheen ga met streepjes. Dat m’n liefdesvetjes een beetje over het elastiek bulkten toen ik ‘m aantrok kon me vandaag niet schelen. Er stond een kaasfondue op me te wachten. Nog meer vetjes in aantocht!

Hier vind je de Action-shoplog.

Ene heup, andere heup. Het liefst zou ik ‘m midden op straat tussen m’n billen uitgraaien, maar het is vergeefse moeite. Ik heb een nieuwe onderbroek van Action gekregen. Een gezellige, zalmkleurig, mét stipjes. Hij past wel bij me, want hij is ook eigenwijs. Mijn nieuwe Action-onderbroek denkt dat hij een string is. En dat is geen compliment, want daar ben ik geen fan van. Nooit geweest ook. Een blauwe maandag gaf ik er – onder peer pressure – aan toe, maar de liefde is nooit opgebloeid. Net als met het string-wannabe-ding dat ik vandaag draag. Of heb ik gewoon eigenlijk te dikke billen voor dit broekje? Grote kans!

Ik heb het geprobeerd, maar de boxertjes van Action zijn niks voor mij. Ik vind ze tuttig en niet sexy. Hoewel het broekje en ik een dag lang redelijk intiem zijn geweest omdat hij onafscheidelijk was met mijn bilspleet, hebben we nu voorgoed afscheid genomen. Action, je bent fantastisch, maar de volgende keer kies ik weer m’n eigen ondergoed uit. Goed?

Ps. ik denk dat het broekje gewoon te klein was voor mijn dikke billen. Voor jou kan hij dus wel heel fijn zijn. Het materiaal is namelijk wel erg chill. Een perfect broekje om in te slapen of een ‘ik ben ongesteld en heb een stevig broekje nodig’-onderbroek.

3 thoughts on “De onderbroek die dacht dat hij een string was

  1. Haha wat leuk geschreven en zooo herkenbaar! Ik heb ook een verschrikkelijke hekel aan strings en elk ander broekje dat zich zo “gedraagt”. Zit totaal niet fijn

Comments are closed.