Nieuwe witte sneakers van Meyba: niet zo 13-in-een-dozijn

Goed. Ik wilde dus witte sneakers, maar geen Stan Smiths of Nike Air Force, Converse gympies of Air Max’jes. Ik doe graag met de laatste mode mee, maar er net als ieder ander bijlopen, dat is daarbij toch niet echt mijn streven. Ik geef mijn eigen (budgetproof) draai aan de laatste mode. Witte sneakers ontbraken nog in mijn schoenenkasthoop en aangezien de lente inmiddels zijn intrede heeft gedaan, werd het tijd om op zoek te gaan naar een leuke niet zo 13-in-een-dozijn witte sneaker. Het werden deze leukerds van het van origine Spaanse merk Meyba. Ik koos* voor model ‘Boulevard’ (€89,95). Iets duurder dan de Adidasjes en goedkoper dan Nikes. Het valt me op dat leuke, fashionable, kwalitatief goede sneakers gewoon een flinke duit kosten. De sneakers van Meyba staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding (yay, budgetproof) en door een kleine productieoplage. Doordat ze niet verkocht worden in de grote ketens, blijven ze ook nog eens redelijk uniek.

Als ik investeer in een sneaker waar ik hopelijk de hele lente en zomer op ga lopen, wil ik wel weten dat ze fijn voor m’n voetjes zijn. In de zolen van Meyba-sneakers wordt EVA gebruikt. EVA is een zacht, flexibel maar heel taai, UV- en weerbestendig, isolerend, slijtvast materiaal. Het is ook nog eens heel licht. De sneakers wegen echt niets. EVA staat bekend om de goede demping en comfort. Het veert namelijk niet hard terug (zoals bijvoorbeeld bij air gebeurt), maar deukt langzaam in en weer uit. Beter voor je voeten.

Stay tuned voor de complete outfitpost met deze witte Meyba-sneakers.
Deze hebben het net niet gered, ik koos toch voor spierwitte sneakers.
Volgende op mijn lijstje zijn deze comfortabele espadrilles. Lijkt me ideaal voor vakantie: onder een rokje of broek, kan allebei en je kunt er uren op slenteren.

*) Ik heb deze sneakers van Meyba gekregen.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

6 thoughts on “Nieuwe witte sneakers van Meyba: niet zo 13-in-een-dozijn

  1. Leuke schoenen Marloes! Ik heb witte Adidasjes, en doe er al twee jaar mee. Volgend jaar dus zeker op zoek naar een nieuw paar. Ze frissen mijn outfit zo lekker op!

Comments are closed.