3x NYC ‘Get it all lipstick’

NYC lipstick review Get it all

New York Color (NYC) heeft een nieuwe make-upcollectie met best een gewaagde statement. ‘Get it all’: foundation, lipstick en mascara die de ultieme basis bieden voor een look waar iedereen van droomt. En eerlijk is eerlijk. Wat ik heb mogen testen was inderdaad heel erg fijn. Te beginnen met deze 3 lipsticks waarvan ik er 2 nooit zelf uitgekozen zou hebben, maar die onverwachts regelrecht in mijn favorietenlijstje beland zijn.

NYC lipstick review Get it all

Dit zijn de 3 kleuren die ik ontvangen heb. #600 TerrifiCORAL zou ik zelf ook nog wel uitgezocht kunnen hebben, maar #101 ExeptioNUDE en #1o2 MOCHAmazing zou ik zelf niet zo snel geshopt hebben. Stom, want dit zijn juist de 2 kleuren die ik uiteindelijk heel erg mooi vind.

NYC lipstick review Get it all

In deze ‘Get it all’-collectie zijn 10 verschillende lipkleuren uitgebracht met een stralende, egale finish, zoals ze het zelf noemen. NYC belooft dat de lipstick 4 uur blijf zitten, en bij mij was dat inderdaad zeker het geval. Afhankelijk van of je vaak je lippen likt en hoe goed je kunt eten zonder je lippen te gebruiken ;). Ze voelen in ieder geval prettig in gebruik, maar na een uur of 4 begint de lipstick mijn lippen wel een beetje uit te drogen, hoewel het een hydraterende lipstick zou moeten zijn. Hij voelt echt meer dan prima, totdat hij er écht lang opzit. Dat heb ik trouwens bijna met alle lipsticks, dus misschien ligt het eraan dat mijn lippen gewoon meer hydratatie nodig hebben dan gemiddeld. Verder écht een fijne lipstick. Brengt makkelijk aan, ruikt prima, dekt mooi en blijft goed zitten. Oh, en ook voor de prijs hoef je het niet te laten.

Kijk je nog even mee hoe de verschillende kleurtjes op mijn lippen uitpakken?

NYC lipstick review Get it all
Dit is #102 MOCHAmazing. Ik was een beetje teleurgesteld toen ik zag dat de lipstick een metallic glansje had, maar de blauwige gloed maakt de lipstick wel bijzonder. Dit is echt zo’n kleur waar ik naar zou kunnen grijpen voor everyday gebruik.

NYC lipstick review Get it all
Ik blijf vaak zo ver mogelijk weg van nude-kleurtjes. In de meeste gevallen staan ze me gewoon niet. Gelukkig pakte dat voor #101 ExeptioNUDE anders uit. Dit is voor mij een ‘my lips but (way) better’-kleurtje. Niet bijzonder opvallend, maar wel een mooi koel, roze kleurtje.

NYC lipstick review Get it all
Deze zou ik als eerste zelf uitgekozen hebben, maar vond ik in eigenlijk de minst mooie van de 3. Het is een bijzonder creamy lipstick en in ’t echt pakt ‘ie redelijk fel uit. #600 TerrifiCORAL lijft een mooie, bijzondere koraalkleur waar je de show mee steelt.

Deze NYC ‘Get it all’-lipsticks kosten €4,49 en zijn onder meer verkrijgbaar bij Kruidvat.

One thought on “3x NYC ‘Get it all lipstick’

Comments are closed.