Nieuwe bikini? Primark zwemkleding zomer 2016

Ik ben best tevreden met mijn lichaam, maar de zadeltassen op mijn bovenbenen en de putjes in mijn billen weerhouden me ervan me in bikini te vertonen. Ik heb er toch zo’n hekel aan! Naar het strand of het zwembad gaan maak je mij niet blij mee. Bikini’s zijn alleen goed genoeg als ze de ‘kwabben’ op m’n bovenbenen een beetje verdoezelen. Je kunt je voorstellen hoe een bikinizoektocht voor mij is: not so much fun. Als je mij aangekleed ziet, kun je je misschien niet voorstellen dat ik hier zo mee zit. Als ik dit vertel, krijg ik namelijk altijd te horen dat ik me niet zo aan moet stellen of dat ik onzin klets. Think again. Ik weet hoe ik me zo moet kleden dat ik de dingen die ik wel mooi vind accentueer en de dingen waar ik niet zo blij mee ben verdoezel. Ik had laatst een gesprek met een personal trainer/dieëtist die ik mijn ‘probleem’ voorlegde. Helaas kreeg ik een antwoord waar ik al bang voor was. Mijn ‘probleemzone’ is niet (volledig) weg te trainen. Iets met hormonen, erfelijkheid en allerlei dingen waar ik niks mee kan ;). De enige oplossing is liposuctie of een pijnlijke en dure massagevorm. Dat gaat me (voor nu) nog even te ver.

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016
Perfecte billen en benen.

Een nieuwe bikini voor zomer 2016

Gelukkig zijn er heel veel vrouwen die bikinishoppen wél heel erg leuk vinden en die er niet genoeg in de kast kunnen hebben liggen omdat ze in de zomer zo vaak mogelijk op het strand te vinden zijn. Primark is dan ideaal om je bikinicollectie uit te breiden. De zwemkleding van Primark is lekker goedkoop én hangt zeker niet na 1x dragen op je knieën. De bikini die ik van Primark heb (ja, thank goodness heb ik 2 jaar geleden de perfecte bikini bij Primark gevonden) is na een aantal jaar nog steeds dikke prima en mijn redding als ik m’n zadeltassen aan de wereld moet showen. Dit is de zwemkledingcollectie (of beachwear-collectie klinkt een stuk hipper) van Primark voor zomer 2016. Een samenvatting van de bikini’s en badpakken uit de zomercollectie van dit jaar: veel vrolijke kleurtjes en printjes, een complete Triangl look-a-like bikini voor in totaal €12 en veel lace-up-details. Hier een selectie van al het moois dat nu in de winkels ligt.

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

Bikini Primark Zwemkleding Zomer 2016

6 thoughts on “Nieuwe bikini? Primark zwemkleding zomer 2016

  1. Wat een mooie collectie zeg! Ik heb ook echt problemen met mijn benen en billen, dus ik hou ook niet zo van bikini’s. Ik koop sowieso altijd het broekje en topje apart haha… Gelukkig heb ik nu een hele fijne bikini van de H&M waar ik me wel prettig in voel. X

  2. Allemaal erg leuk, maar ik ga toch liever voor een badpak. Al vind ik het wel jammer dat ze de badpakken nooit met leuke printjes maken.
    Liefs

  3. Wat een leukerds zitten er tussen zeg. Ik vind het niet vaak goede pasvorm van de Primark maar ik ga toch even kijken.

  4. Ik vind de eerste bikini echt heel erg leuk. Een beetje basic, maar toch weer zomers door de gekleurde details.

  5. Dat ziet er mooi uit.
    Grappig dat ze een bijne gelijke bikini hebben als hunkermoller.

Comments are closed.