Glamour Beautyboek (€9,99) gratis bij 2 L’Oréal-producten

Gisterochtend schoof ik – zoals je misschien wel op mijn Instagram gezien hebt – aan de ontbijttafel bij ’t Waldorf Astoria-hotel in Amsterdam, as you do. Voordat ik aan de lange, ronde, mooi gedekte tafel plaatsnam, kroop ik eerst nog even in de stoel van de visagiste voor een zomerse touch-up met – hoe kan het ook anders – L’Oréal-producten.

Onder het genot van een sparkling rabarbersapje, eggs benedict, zalm en croissantjes bladerde ik gisteren voor het eerst door het Glamour Beautybook dat ze in samenwerking met L’Oréal (en Kruidvat) hebben gerealiseerd. Wat een eyecandy! Een echte musthave. Al is het alleen al omdat de cover zo leuk staat in je tijdschriftenrek.

Wil jij dit boek vol beauty-inspiratie (meer dan 200 pagina’s met o.a. Blake Lively, Gigi Hadid, Lara Stone en Jennifer Lopez) nou ook? Dit mooie boek (t.w.v.) €9,99 is alleen bij Kruidvat verkrijgbaar. Koop je 2 producten van L’Oréal Paris, Garnier of Maybelline bij Kruidvat: dan is ‘ie gratis. En het mooie is dat je 2e beautyproduct van deze merken ook nog voor de helft van de prijs met je mee naar huis gaat. Lekker budgetproof! Deze actie geldt tot en met 17 april.

Zomers L’Oréal-makeupje erop. Bronzer, lipstick van JLo, winged eyeliner en een dosis concealer. BB-cream van Garnier en mascara van New York Color van mezelf. Normaal verschijn ik echt niet met zoveel make-up op mijn werk (waar deze foto is gemaakt), maar who cares.

L: Argh, het regende en ik had geen paraplu. Een tasje van ’t Waldorf doet dienst als paraplu. R: Goed gevulde goodiebag.

One thought on “Glamour Beautyboek (€9,99) gratis bij 2 L’Oréal-producten

Comments are closed.