Beter dan Rituals? Etos Botanical Boost Rosemary & Fig (limited edition)

Net als de halve wereld, ben ik dol op Rituals. Maar, ik ga je een geheimpje verklappen. Er bestaat iets beters. Een soortgelijk product, dat véél goedkoper is. Etos Botanical Boost. Als je Botanical Boost nog niet kent, dan ga je hier blij van worden. Wellness in een potje.

etos botanical boost rosemary fig - doucheschuim & massageolie

Deze lijn – die trouwens in samenwerking is met Hortus Botanicus Amsterdam – bestaat al sinds 2015, maar het assortiment is in die 2 jaar wel lekker uitgebreid. Én, zo nu en dan staat er een limited edition op je te wachten in de winkel. Vorig jaar was dat Orange Blossom & Ginger. Dit jaar Rosemary & Fig. Ik hoor je denken. Rozemarijn en vijgen mee onder de douche, als bodylotion of als geurkaars? Mij niet gezien. Nee. Stop! Het ruikt zó lekker. Wat een fantastische combi.

Rozemarijn en vijgen

De limited edition Rosemary & Fig-lijn is ook weer ontwikkeld in samenwerking met de Hortus Botanicus en bevat plantenextracten van hoogwaardige kwaliteit. Rozemarijn heeft een aromatische, kruidige geur die verkwikt. Vijgen ruiken zoet en warm (en het heeft een voedende werking).

N I E U W: Rosemary & Fig Scented Candle | €6,99 (per stuk)
Geurkaars geeft een warme, intense geur.

Rosemary & Fig Body Cream | €4,99 (200 ml)
Volromige, intensief voedende body crème voor een heerlijk zachte huid.

Rosemary & Fig Shower Foam | €4,99 (200 ml)
Luxe,rijkschuimende douchefoam voor een luchtige, verkwikkende reiniging.

Rosemary & Fig Massage Oil | €4,99 (150 ml)
Rijke, fluweelzachte massage olie met een hydraterende werking. Wat mij betreft ook heel fijn te gebruiken als huidolie!

Rosemary & Fig Scented Sticks | €7,99 (150 ml)
Geurstokjes met een zachte, friszoete geur.

Rosemary & Fig Hand Cream | €3,49 (75 ml)
Verzorgende handcrème voor zachte handen. Trekt snel in.

Rosemary & Fig Bath Fizzer | €4,99 (2 stuks)
Bruistablet voor in bad met een zoetwarme geur en verzorgende werking.

etos botanical boost rosemary fig - geurkaars

3x Botanical Boost voor de prijs van 1x Rituals

Ik kocht dus 3 producten uit deze lijn vorige maand als cadeautje voor een jarig vriendinnetje. Want, ze wilde Rituals, maar ik besloot haar te verrassen met Botanical Boost. You’re welcome ;). Voor de prijs van 1 Rituals-product heb je 3 verzorgingsproducten uit de Botanical Boost-lijn. Wat mij betreft werken ze net zo goed én eigenlijk vind ik de geuren veel lekkerder en frisser (oké, behalve de Laughing Buddha-Collectie van Rituals, daar kan niets tegenop).

Nu komt de grap: ik stond daar in de Etos Test Store met 6 producten in mijn armen (de geurkaars, de massageolie – die je ook prima als huidolie kunt gebruiken – en de showerfoam). Want: dit moest ik hebben. Het ruikt zo lekker! Maar, uiteindelijk besloot ik het setje voor mezelf terug te leggen. Dat begrijp je direct als je mijn voorraad aan geurkaarsen en verzorgingsproducten zien. En rara, wat kreeg ik deze maand in mijn Etos Friend-pakketje? Yes! Wat heerlijk. Dus ook ik ben nu aan de Etos Botanical Boost Rosemary & Fig (limited edition). Nu jij nog. Ik weet zeker dat de geur van deze lijn je gaat verrassen!

De limited edition Etos Botanical Boost Rosemary & Fig is nu verkrijgbaar in alle Etos-winkels, maar op = op.

2 thoughts on “Beter dan Rituals? Etos Botanical Boost Rosemary & Fig (limited edition)

  1. Ja, helemaal mee eens! Super gek op deze geur én de producten. Ik ga morgen snel naar Etos om te kijken of er nog genoeg in de schappen ligt.

Comments are closed.