Batiste mini droogshampoo voor in je handbagage (50ml)

Wat een helden bij Batiste. Eindelijk ontdek ik een betaalbare droogshampoo die mee kan in mijn handbagage als ik op reis ga en dat is een blog waard! Ik gebruik (bijna) iedere dag droogshampoo en op reis moest ik tot nu toe altijd afkicken. De kleinste droogshampoo die ik ken – die van Schwarzkopf – bevat alsnog 150 milliliter. Teveel om in je handbagage mee te mogen. Tadaaaa, daar zijn de Batiste mini droogshampoo’s (€1,95 voor 50 ml). De kleine variant ben ik nog nooit eerder tegen het lijf gelopen. Fijn spul. Ruikt lekker en kan flink wat vettigheid maskeren. Vanaf week 15 kun jij de mini droogshampoo’s Blush (bloemig) en Tropical (kokos) ook bij Douglas, Kruidvat, Trekpleister en Etos aanschaffen.

Omdat ik het een heel fijn product vind en de mini shampoo’s niet op wil maken voordat ik op reis ga, besloot ik direct een grote verpakking aan te schaffen van de Light & Blonde Dry Shampoo om uitgebreid te testen. De zoektocht naar een nóg perfectere droogshampoo is never ending. De geur van alle 3 de varianten bevalt me wel en de witte waas is medium en goed uit te kammen. Deze droogshampoo (200 ml) kost bij de drogist tussen de €4,79 en €5,89, afhankelijk van welke versie je koopt.

Betekent dit dat de droogshampoo van Action plaats moet maken voor Batiste? Nee! Die van Action doet het prima en is echt belachelijk goedkoop (€1,29). Die van Batiste ruikt lekkerder en kan maskeert wat meer vettigheid. Die bewaar ik voor de 3e dag na een wasbeurt. Fijne combi!

Het moge duidelijk zijn. Batiste gaat voortaan mee met mij op vakantie, of naar een festival of feestje waarbij m’n haar on point moet zijn.

Ps. tijdens deze zoektocht ontdekte ik ook dat zowel Kevin Murphy (duur: €9,95 voor 57 ml) als Andrélon (betaalbaar: €1,99 voor 75 ml) ook kleine versies van droogshampoo verkopen die ik nooit eerder gezien heb. Waar verstoppen die mini droogshampoo’s zich toch?

 Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

2 thoughts on “Batiste mini droogshampoo voor in je handbagage (50ml)

Comments are closed.