Budgetfoundation: NYC Get It All foundation stick €4,99

NYC foundation Get it All foundation stick

Heel vroegerrrrr. Een lange tijd geleden, laten we zeggen een jaar of 7 á 8, gebruikte ik een poepiedure foundation. De perfecte foundation die het geld gewoon waard was. Het was een volmaakte combinatie tussen vloeibaar en poeder die ik nooit meer ergens heb kunnen vinden. Ik weet inmiddels helaas niet meer hoe het sjiek de friemel merk van destijds heette, maar ik heb er toen stad en land voor afgezocht. M’n lievelingsfoundation was uit de handel gehaald. Huilen! Ik heb nooit meer een substantie gevonden die erbij in de buurt kwam, tót deze foundation stick van NYC (Get It All-collectie). Score! En dat voor €4,99.

NYC foundation Get it All foundation stick

NYC foundation Get it All foundation stick

Zelfs als je hier en daar een droge huid hebt (zoals ik) hoef je niet bang te zijn dat velletjes door de poederstructuur extra benadrukt worden. Je kunt de foundation gewoon met je handen aanbrengen (grote plus wat mij betreft) én hij kost dus bijna niks. Qua dekking denk ik dat hij in de mediumcategorie valt. Je ziet moedervlekjes en écht rode plekjes er nog wel doorheen. De kleur (102 Natural Beige) die je hier op de foto’s ziet – die ik voor deze review heb toegestuurd gekregen – is niet helemaal de juiste kleur voor mij, maar … ik ga zeker nog de juiste kleur voor mijn huid aanschaffen! Dit is een blijvertje.

Klein nadeel: de foundation stick gaat snel want er zit vrij weinig in de verpakking (7 gram) én je smeert best wat op je gezicht voor een mooie dekking.

NYC foundation Get it All foundation stick

Ik reviewde de lipsticks en mascara uit deze collectie al eerder.

 Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Budgetfoundation: NYC Get It All foundation stick €4,99

  1. Zoiets is dus meer geschikt om gewoon in je tas te stoppen voor als je overdag of in de kroeg snel iets bij wilt werken. Klinkt goed, maar jammer van de magere inhoud.

Comments are closed.