De beste droogshampoo bij Action, super goedkoop!

Ik ben niet heel merkentrouw. Als het werkt, dan werkt het en als het in de aanbieding is dan probeer ik het. Simple as that. Voor m’n blog krijg ik natuurlijk ook regelmatig producten toegestuurd die ik graag uittest, waardoor ik niet altijd hetzelfde kan gebruiken.

Beste droogshampoo Action

Er zijn maar weinig beauty- en verzorgingsproducten waar ik niet zonder kan, maar droogshampoo is daar wel eentje van. Ik was m’n haar om de dag, maar voor fris haar in between vertrouw ik op droogshampoo. Wat een uitvinding! Ik heb echt van alles geprobeerd. Andrelon was lange tijd favoriet, maar is nu van de troon gestoten door – je gelooft het niet – een droogshampoo van Pro Set die te koop is bij Action voor €1,29(!).

Beste droogshampoo Action

6 merken droogshampoo hebben het verloren van Pro Set

Even nog voor jouw idee, ik vond de droogshampoo’s van Andrélon, Schwarzkopf en Batiste heel fijn. Die van L’Oréal mwah en die van Kruidvat eerder om te huilen (turquoise verpakking). Nu hoor ik je al denken, er moet toch íets van die duurdere merken beter zijn? Ja, dat is waar. De geur bijvoorbeeld, en de verpakking: deze verpakking ziet er natuurlijk niet uit. Maar verder kan ik weinig ontdekken. Ik doe er net zo lang mee als alle andere droogshampoo’s (een week of 3) en hij doet z’n werk net zo goed of zelfs beter. Op de 3e dag durf ik ook met een flinke dosis droogshampoo de deur uit en het wassen nog een dagje uit te stellen. Over de witte waas kan ik als blondine helaas weinig zeggen. Sorry brunettes. Je zult ‘m zelf moeten proberen, maar voor €1,29 lijkt me dan een prima idee.

Beste droogshampoo Action

Kijk uit: 1 van de 2 is afschuwelijk

Let op: er zijn 2 soorten Pro Set droogshampoo te koop bij Action. Fresh Up en Volume Lift. Fresh Up is degene waar ik blij van wordt. Volume Lift is echt verschrikkelijk! Alsof het jaar alleen maar vetter maakt en je haar niet meer van jezelf is.

Ken jij deze droogshampoo al? Go get it!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

7 thoughts on “De beste droogshampoo bij Action, super goedkoop!

  1. Als ik weer bij de action ben zou ik hem ook eens meenemen. Ik heb nog steeds niet de droogshampoo gevonden die ik fijn vind. Dus deze is het proberen waard 🙂
    Dankjewel voor het delen!

  2. Wat een fijne tip! Die ga ik zekerrrr uitproberen!! Nog een tip voor meiden die last hebben van de witte waas, spuit het in voordat je gaat slapen, de volgende dag geen waas meer te bekennen maar wel lekker fris uitziend haar 🙂

  3. Ik ben benieuwd, bedankt voor de tip! Ik lees al steeds van alles over droogshampoo, maar zag het tot nu toe eigenlijk meestal nergens staan. Vast niet goed gekeken, maar nu weet ik in ieder geval dat ik dus ook bij de Action terecht kan 🙂

Comments are closed.