3x DIY-ideeën voor je vakantiefoto’s

Ben jij onlangs op vakantie geweest? In de zomer of misschien zelfs wel afgelopen herfstvakantie? Dan ligt er nu vast een stapeltje (digitale) foto’s op je te wachten voordat je er iets leuks mee doet.  Ik ben zelf dol op fotoboeken, maar ik stel het áltijd uit omdat ik er best een tijdje mee bezig ben. Tijd om iets leuks met m’n vakantiefoto’s te ondernemen dat iets minder tijd kost.

Fotoalbum of fotoboek maken bij de Fotofabriek

Samen met Webprint deel ik vandaag 3 DIY-ideeën voor je vakantiefoto’s. Webprint.nl is namelijk onlangs vernieuwd waardoor producten maken en bestellen veel sneller gaat. Zo koppel je bijvoorbeeld gemakkelijk je socialmediaaccounts en vanuit daar importeer je foto’s naar je account. En er zijn ook een heleboel fotocadeau’s bijgekomen om uit te kiezen. Denk aan speelgoed, tassen, ontbijtkommetjes (leuk!), etc.

Wat is er nou leuker dan op een herfstachtige, regenachtige dag aan de slag te gaan met je vakantiekiekjes? Fijne herinneringen gegarandeerd! Laten we aan de slag gaan.

DIY vakantiefoto's

Geprinte foto’s in hartvorm ophangen

Mooie herinneringen verdienen het om in hartvorm op de muur geplakt te worden. Ik vind dit altijd zo tof, maar het leek me een behoorlijk gepuzzel. Niets is minder waar. Je hoeft alleen maar je vakantiefoto’s in de goede maat te laten afdrukken en onderstaand schemaatje te volgen. Easy peasy.

Bekijk het origineel van de foto-DIY hier.

DIY vakantiefoto's

DIY vakantiefoto's

De perfecte muur gevuld met lijstjes: gallerijmuur

Dit staat op mijn lijstje voor een volgend huis. Momenteel heb ik er geen ruimte voor, maar hoé tof is zo’n perfecte muur met lijstjes? Ga op pad voor een mooie diversiteit aan lijstjes en laat je foto’s in deze verschillende maten afdrukken. Bijvoorbeeld bij Webprint dus. Hoe bepaal je welke lijstjes mooi bij elkaar staan en wat een mooie vorm is? Gewoon door een aantal papiertjes in de formaten van je lijstjes te knippen. Zo kun je van tevoren bepalen wat de perfecte vorm is. Welke vakantiefoto komt in het middelpunt? Weet jij het al?

Bekijk het origineel van de foto-DIY hier.

DIY vakantiefoto's

Easy peasy fotoslingers

Dit is denk ik wel de meest simpele DIY die erbij zit, maar wel eentje met optimaal kunstig effect. Tijdens de boswandeling raap je een stok op. Die spuit je in een kleurtje naar wens. Daar aan vast maak je 3 touwtjes van gelijke lengte. Je geprinte vakantiefoto’s maak je hier op gelijke hoogte aan vast. En klaar is Kees.

Bekijk het origineel van de foto-DIY hier.

 

2 thoughts on “3x DIY-ideeën voor je vakantiefoto’s

  1. Ik vind alle drie de ideeën echt heel leuk, maar die gallerijmuur.. Die wil ik echt hopeloos graag! Staat bij mij ook al jaren op het lijstje voor een volgend huis haha.

Comments are closed.