In de weer met vakantiefoto’s: fotoboek van Webprint.nl

Online fotoboek maken

Och, wat ben ik dol op foto’s maken. Altijd. Overal. M’n vriend en broertje worden helemaal gestoord van het aantal foto’s dat ik maak. Ja, het is ook wel echt heel veel. Ten eerste vind ik het gewoon leuk om dingen mooi op de foto te zetten (hoi 50 mm lens <3) en ten tweede is het heerlijk om een herinnering kracht bij te zetten met een mooie foto! Toen Webprint me mailde of ik een fotoboek wilde bestellen hoefde ik daar ook niet heel lang over na te denken. M’n vriendje verraste me na onze eerste vakantie met een super mooi fotoboek. Dat vond ik zo’n lief en mooi cadeau! Daarna zijn er nooit meer boeken gemaakt van onze vakanties en uitstapjes 🙁 (inmiddels 2 jaar verder). Gewoonweg omdat ik er de tijd niet voor maak. Ik heb in de loop der jaren wel heel wat fotoboek-programma’s en aanbieders uitgeprobeerd, dus ik weet waar ik over praat ;).

Online fotoboek maken

Online fotoboek maken

Knip en plak je vakantiefoto’s in het webbased programma

Nu had ik dus een heel goed excuus om er een avond voor te gaan zitten. Binnen een avond heb je een knetter mooi en leuk fotoboek in elkaar geflanst! Wat is nou een avondje he? Eigenlijk heb je binnen een uurtje al een super leuk boek samengesteld, maar ik ben een Pietje precies. Ik heb precies in m’n hoofd hoe ik het wil hebben … en dat is niet ‘standaard’. Gelukkig heeft het programma van Webprint.nl ook allerlei foefjes waar je gebruik van kunt maken: clipart, verschillende lettertypes, foto’s afronden, achtergrondjes kiezen … you name it. Meer keuze betekent voor mij: langer bezig 😉 maar wel met een mooier fotoboek als resultaat. Je hoeft trouwens geen software te installeren, het programma waarmee je je fotoalbum in elkaar knutselt is webbased. +1 voor Webprint!

Online fotoboek maken

Lekker veel keuze: foamkaft, fotopapier, extra pagina’s en meer

Ik bestelde gelijk maar 2 fotoalbums. Eentje voor m’n vriend én eentje voor mezelf (die gesponsord werd door Weprint.nl). Ik testte het vierkante XL boek uit (30×30) omdat het boek dat m’n vriend mij 2 jaar geleden cadeau deed ongeveer dezelfde maat is. Tja, da’s niet de goedkoopste variant, maar het is het wel waard! Ik koos voor ‘normaal’ papier, het standaard aantal pagina’s en een harde kaft zonder foam. Ja, de mogelijkheden zijn echt oneindig ja. Het is maar net hoe goedkoop of duur je het zelf wilt maken.

Het fotoboek dat ik bestelde kost (inclusief verzending) en zonder korting €38,89. Nu maak je zo’n fotoboek met 25% korting voor €29,16. Ik ben er heel blij mee en was eigenlijk eventjes vergeten hoe leuk fotoboeken zijn. Dankjewel Webprint.nl voor de reminder! Nu nog de foto’s van de 2014-vakantie uitzoeken.

Online fotoboek maken

Bestel nu zelf een fotoboek met 25% korting!

Gebruik de kortingscode WPNLAL30914 (t/m 31 oktober).

 

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

10 thoughts on “In de weer met vakantiefoto’s: fotoboek van Webprint.nl

Comments are closed.