Een geluksmomentje op de mat: gratis Hallmark kaart & postzegel

Een lief gebaar. Een spontaan kaartje. Echte aandacht! Wie verdient er wat jou betreft een lief berichtje? Je vriendje omdat je hem mist? De buurman die je lekke banden altijd plakt? Je moeder om haar te laten weten hoe blij je met haar bent? Misschien ben je iemand uit het oog verloren, is een vriendschap verwaterd of heb je iemand zonder reden heel lang niet gesproken? Er zijn tal van redenen om iemand een lief of leuk kaartje te sturen: helemaal als het je niets kost, behalve 5 minuutjes tijd (max.)!

Het Hallmark Reconnect team ging de afgelopen maanden op zoek naar verloren vrienden, geliefden en kennissen en heeft duizenden mensen herenigd. Om dat te vieren is de actie verlengd en mogen wij dit weekend (van vrijdag t/m zondag) nog een gratis (reconnect) Hallmark kaart versturen (inclusief gratis postzegel). Stuur de kaart naar degene die wat jou betreft een klein geluksmomentje in de brievenbus verdient.

Zoals jullie weten ben ik echt héél erg dol op kaartjes versturen. Ik sta dus te trappelen om die gratis kaart uit te kiezen. Er zijn zoveel leuke! Naar wie gaat jouw gratis kaart?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Een geluksmomentje op de mat: gratis Hallmark kaart & postzegel

Comments are closed.