UGGs-aanbieding bij Media Markt: €99,-

Je vindt ze geweldig of je vindt het geen gezicht … Ik heb het over UGGs. Eén ding kun je niet ontkennen: ze zijn bijzonder comfortabel! Oh en warm. Ik zou ze naar een feestje niet aantrekken, maar als lekkere warme stappers voor de winter heb ik ze graag aan m’n voeten hoor. Ik kocht 5(!) jaar geleden twee paar UGGs die nog hartstikke goed zijn. Jammer genoeg kocht ik vrij bijzondere exemplaren, dus heel modieus zijn ze niet meer. Tijd voor een ‘classic’ dus eigenlijk. Komt dat even mooi uit! Media Markt gooit het over een andere boeg en verkoopt ook fashion. UGGs voor €99,-, super koopie! Waarschijnlijk bestormen tig vrouwen met jou vandaag de Media Markt om een paar van deze snuggly laarsjes te pakken te krijgen. Héél veel succes! Laat je het me weten als je een paar hebt bemachtigd?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

6 thoughts on “UGGs-aanbieding bij Media Markt: €99,-

  1. Bij Media Markt? haha dat had ik nou nooit gedacht?! Ik heb ooit eens van die nepperts gehad. Voor thuis als sloffen. Persoonlijk zou ik er niet mee over straat gaan. Ik hoor bij de categorie: Geen gezicht. 😛

    1. Haha. Die zijn er inderdaad ook zat :D. Ik had vroeger ook neppers, maar die zitten echt vrij verrot ;). Zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt waren er genoeg mensen die wel op deze warme slofjes zaten te wachten …. gekkenhuis zoveel mensen in de Media Markt. Zelfs vechten, haha.

  2. Ik ben er benieuwd of het jou is gelukt? Ik heb de aanbieding aan me voorbij laten gaan… maar heb me laten vertellen dat het personeel 1x in het jaar helemaal gek mag doen en dan krijg je dus dit soort aanbiedingen 😉

  3. Ik vind de ‘gewone’ UGG’s niet zo…. Zo niet sexy zeg maar ;-)!
    Heb pas wel met super mooie en classy UGG’s in mijn handen gestaan, maar die prijs…. Heb ze heel zachtjes weer terug gezet haha!

  4. Ik keek van de week de folders door en tot mijn verbazing zag ik dus uggs bij de Mediamarkt in de folder staan. Aparte wending neemt de media markt! Ik ben persoonlijk geen fan van de uggs, maar ik ben er heilig van overtuigd dat menig vrouw voor deze aanbieding in de rij gaat staan.

Comments are closed.