Skechers Go Walk City | wát een comfortabele schoenen

Ken je de Skechers Go Flex Walk nog? Een heerlijk comfortabel schoentje dat ik dit voorjaar in een gezellige kleurencombinatie (roze met grijs) kreeg. Echt een cadeautje voor je voeten. Helaas heb ik ze niet zo vaak buiten de sportschool/yogastudio gedragen omdat ik ze lastig te combineren vond met mijn outfits. Maar hey, wat lag er nou onlangs op de mat? Een paar Skechers Go Walk City (€89,99).

Skechers Go Walk City Sierra

Skechers Go Walk City Sierra

Ideale schoenen voor een stedentrip

Ik heb dit onlangs al eerder verteld, maar ik krijg dus heel snel blaren. In alle schoenen die ik draag. Nu heb ik laatst 95 kilometer door de Oostenrijkse bergen gesjokt in een paar schoenen dat me geen pijntje heeft bezorgd – godzijdank. Maar hoe comfortabel die Hi-Tech hikingschoenen ook zijn, ik vind ze er niet uitzien. En tadaaaa. Daar is Skechers met de Go Walk City. Door de yogamat-technologie is het net alsof je op wolkjes loopt. Oh my. Alsof je op je pantoffels naar buiten gaat. En deze comfi stappers zijn ook nog eens waterdicht en méga licht. De ideale schoen dus voor een citytrip waarbij je van plan bent flink wat te sightseëen. Ook in de winter, want de ‘lammy’ binnenkant houdt je voeten lekker warm.

Skechers Go Walk City Sierra

Skechers Go Walk City Sierra

Eerlijk is eerlijk. Ik zou deze Skechers nooit uit mezelf uitgezocht hebben – ze zijn wat te sporty voor mijn smaak -, maar ho-shit. Wat ben ik blij dat ik ze nu heb! Deze variant die ik heb gekregen (Go Walk City Sierra, een combi van een sneaker en een laarsje) is er een meerdere kleuren. Ik heb de cognac-variant, maar hij is er ook in ’t zwart, donkerblauw en bruin. Lekkere basic kleuren dus dit keer zodat je makkelijk kunt combineren met je volledige herfst- en wintergarderobe. En ja, dat is precies wat ik deed. Hoewel deze megafijne stappers niet 1, 2, 3 bij mijn stijl passen, daag ik mezelf regelmatig uit om er toch een ‘Marloes-outfit’ mee te maken. Ik kan je namelijk verklappen dat mijn voeten stiekem liever niets anders meer dragen. Outfitpost is on it’s way!

Skechers Go Walk City Sierra

Staat er nog een paar comfortabele, stoere, waterdichte, kouproof schoenen op je boodschappenlijstje? Bij Skechers moet je zijn!

Skechers Go Walk City Sierra

Skechers Go Walk City Sierra

Skechers Go Walk City Sierra