Yoga met Skechers GO FLEX walk

Skechers Gogamat yogaschoenen

Een aantal weken geleden startte ik mijn (superdrukke en hectische) dag op het dakterras van het Volkshotel in Amsterdam. Met een healthy smoothie in m’n hand en een roze yogamatje onder m’n bips. Aan m’n voeten de nieuwe Skechers GO FLEX walk, waar het die ochtend allemaal om draaide.

Wat ben ik toch een (on)handige Harry! En ja, zo lenig ben ik, haha. Ik kan m’n benen niet eens volledig strekken wil ik met m’n handen bij de grond kunnen.

Ik kan echt hele epistels typen over hoe comfortabel de schoenen zijn, maar dat ga ik niet doen. Wat ik ervan vind zeg ik namelijk al in onderstaand filmpje. En ja, het waaide best zoals je aan de verwoedde pogingen die ik doe om m’n haar uit m’n gezicht te houden. De mega flexibele Skechers GO FLEX walk zijn niet alleen super comfortabel voor yoga, maar eigenlijk zijn ze gemaakt om als je veel moet wandelen zonder pijnlijke voeten de dag door te komen. Missie geslaagd! Het is alsof je de hele dag op een yogamatje loopt aangezien dezelfde technologie (gogamat) binnenin de schoen gebruikt wordt. De prijs voor deze schoentjes zijn vergelijkbaar met merksneakers. €69,95 is best een flinke duit, maar wel een enorme verwennerij voor je voetjes.

Skechers GOFLEX Walk
Vrolijk en cute zijn ze wel! En dus mega comfortabel.

Heel eerlijk vind ik de grijs/roze variant die ik heb niet heel sexy voor everyday wear, maar ze zijn er ook in zwart/wit en volledig grijs (en knalroze). Is zit er zelfs aan te denken om een andere kleur aan te schaffen die ik ook gewoon bij de rest van mijn kledingkast kan dragen, want roze, dat is het niet helemaal voor mij. Wie weet binnenkort een outfitpost met deze schoentjes in een andere kleur. I’ll keep you posted!

Skechers GOFLEX Gogamat
Typisch Marloes, helemaal uit balans en in lachen uitbarsten tijdens yoga.

Skechers yoga

 Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

One thought on “Yoga met Skechers GO FLEX walk

Comments are closed.