Budgetoutfit #27 | brommers kieken

Mijn vriend heeft 2 hele knappe brommertjes in de schuur staan, waaronder deze leukerd. Een superbijzondere Honda C50. Echt vintage. We zeggen al jaren tegen elkaar dat we ze vaker mee op pad moeten nemen, maar tot nu toe gebeurt dat nog niet echt. Het lekkere weer was een mooie gelegenheid om er even mee buiten te spelen – hoi melkflessen -, maar nee, ik ga natuurlijk niet brommerrijden in een rok.

Helmonline

De hoofdrol in deze outfitpost is voor de Honda, met een mooie bijrol voor de modieuze helm die ik van helmonline.nl kreeg. Nu kan ik tenminste fashionable op pad! Hoewel … de retro jethelm is prachtig én betaalbaar, maar toch blijf ik altijd een beetje een champignon met een helm op mijn hoofd. Ik schreef daar eerder dit jaar nog een blog over voor een wintersportplatform waar ik ook voor blog. Wie herkent dit probleem?

Ik ben klaar voor meer zomerse avonden touren op de vintage brommertjes!

 

Rok Takko / Chambray blouse Forever 21 / Leren jasje Zara / Enkellaarsjes H&M / Kettinkjes Lucardi + Take What You Need by Mi Moneda / Helm helmonline.nl7 thoughts on “Budgetoutfit #27 | brommers kieken

  1. Wat een ontzettend gave outfit heb je aan en ja de brommer steelt wel echt de show in deze post!

  2. Wat een leuke outfit shoot! Al word ik wel erg afgeleid door die prachtige brommer! Zo leuk! Ik vind dat ik zelf ook geen hoofd heb voor een helm. Daarom meestal maar gewoon een motorhelm op, dan is er niks te zien.

  3. Haha ‘champignon’ ;), te herkenbaar. Maar de helm staat je goed hoor! Bedenk je: jij hebt niet nog zo’n ‘centenbak’ (lees: mondprotector) aan de onderkant hangen waardoor je hele gezicht bedekt is :P.

Comments are closed.