Zelf t-shirts ontwerpen en laten bedrukken

goedkoop tshirt laten bedrukken

Babyshowers, vrijgezellenfeestjes, hardloopevenementen. Het zijn dingen waar ik liever niet aan denk, maar die inmiddels binnen mijn vriendengroep regelmatig de revue passeren. Behalve dat het dingen zijn waar ik in helemaal nog niet aan toe ben (;)), zijn het ook gelegenheden waarbij zelfontworpen en/of bedrukte kleding gewenst is. Rompertjes met een leuke tekst voor de babyshower, t-shirts met iets belachelijks of genants voor de vrijgezellenfeesten en een trainingsjack met de naam van het team voor de Mudrun. Van de Spice Girls en Backstreetboys had je genoeg t-shirts, maar ik was meer fan van de meer onbekende artiesten. Vroeger maakte ik daarom altijd eigen fan-shirts, de een nog lelijker dan de ander, haha. Of toen ik een beugel kreeg, heb ik een afbeelding van David and Goliath met een meisje met beugel en ‘wanna kiss?’ op een t-shirt laten drukken. Mega leuk! Omdat ik zelf kleding laten drukken altijd al leuk heb gevonden, ik stapelgek ben op t-shirts met tekst én omdat het in m’n vriendenkring inmiddels regelmatig aan bod komt en ik dus op zoek ben geweest naar de juiste partij, ging ik een samenwerking met Tigerprint.nl aan. Daar kun je al voor €3,72 bedrukte t-shirts, truien en vestjes bestellen in tientallen kleuren (deze prijs is wel bij grote oplage). Natuurlijk kun je ook gewoon per stuk bestellen.

Goedkoop t-shirts laten drukken

Zelf een eigen t-shirtlijn of ansichtkaartencollectie maken, dat is nog altijd een van m’n ‘dare to dream’-dromen. Ik denk niet dat het er ooit van gaat komen (en is ook geen prioriteit), maar ik zou het wel héél leuk vinden. Zo zou ik dolgraag een t-shirt willen zoals de Andy Warhol posters van Moderna Museet. Maar ook het t-shirt dat een van m’n collega’s laatst maakte zou ik met trots dragen. In mijn functie als copywriter werk ik nauw samen met designers en websitespecialisten. Zoals bij bijna elk bedrijf, moet bij ons alles ook altijd maar sneller en efficiënter en daardoor hebben we (helaas) een hoop van onze creativiteit in moeten leveren. Creativiteit in tekst is één ding, maar als je geen creativiteit meer kwijt kunt in design, dan is dat hele andere koek. Als opdracht in hun vrije tijd kregen de designers mee om een t-shirt te ontwerpen rond het thema creativiteit. Eén van mijn collega’s kwam dus met ’they told me i was a designer, but all i got to do was design this t-shirt’. Briljant als je het mij vraagt. Zijn manager was not amused. Ik zou graag met de hele copy-afdeling zo’n shirt bestellen als support ;). Bovenstaand ontwerp is trouwens niet zijn ontwerp, maar een Photoshopknutsel van mij (dat zijn ze allemaal).

Goedkoop t-shirts laten drukken

Heb je ambities om je eigen webshop te beginnen? Kijk dan ook eens bij Tigerprint.nl voor het laten bedrukken van t-shirts om te verkopen, maar ook ter promotie van je eigen zaak :). Of wat dacht je van die hippe canvastasjes? Daar kan ik persoonlijk geen genoeg van krijgen! Misschien is het nu juist wel dé tijd om m’n eigen t-shirtlijn te beginnen … niet dromen maar doen toch?

Wat zou jij graag op een t-shirt willen laten drukken?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

10 thoughts on “Zelf t-shirts ontwerpen en laten bedrukken

  1. Haha briljant je Design verhaal! En je eigen label, why not? Ik weet zeker dat je leuke dingen zal ontwerpen!

  2. Handig! Ik heb binnenkort een vrijgezellenfeest van m’n beste vriendin die ik zelf mag organiseren. Ik ben nog aan het broeien op een leuke tekst voor zelf bedrukte t-shirts. 🙂

Comments are closed.