Win een (leren) portemonnee naar keuze van webshop Marington

Al jaren doet mijn Hema-portemonneetje trouwe dienst. €3 kostte hij en er passen net een paar pasjes en wat losgeld in. In mijn geval zat hij al snel bomvol 5-centjes, Albert Heijn-zegels, kassabonnetjes, oorbellen, haarspeldjes en nog meer van die dingen die in je portemonnee terechtkomen.

Toen was ik jarig en kreeg ik van mijn schoonfamilie een mega lief cadeau! Een portemonneetje vol cadeaubonnen voor verschillende winkels. Eén van de leukste cadeautjes die ik ooit heb gekregen. Het knalgele pasjesportemonneetje was een mooie aanvulling op mijn Hema-portemonneetje, maar aangezien ik veel verschillende tassen gebruik, eindige ik vaak met het ene portemonneetje in de ene tas en het andere in een ander tas. Zoals dat gaat. Je kent het wel.

Het werd tijd voor een volwassen portemonnee. En die kwam er. Ik kreeg deze prachtige leren, (donker) oudroze Burkley-portemonnee met zilveren hardware – waar je inmiddels al een paar foto’s van voorbij hebt zien komen – van online tassenspecialist Marington.

Een duurzame, leren portemonnee is natuurlijk het perfecte cadeau voor iemand die goed nadenkt over waar ze haar geld aan uitgeeft. Ik kon er in ieder geval om lachen en regelde dat jullie er ook eentje kunnen winnen! Ik vind ‘m zelfs zo mooi, dat ik vind dat ‘ie – dankzij het hengsel – prima als clutch door kan. Mijn iPhone 6 Plus past er zelfs in samen met 12 pasjes, briefgeld en muntgeld. Muntgeld vind ik stiekem zonder om erin te proppen omdat de portemonnee dan zo dik wordt en dit het leer niet te goede komt, maar het kán wel.

Win een (leren) portemonnee naar keuze

Wil jij ook zo’n sjiek de friemel portemonnee winnen? Marington stelt er eentje beschikbaar. Wie weet tover jij binnenkort wel zo’n mooi exemplaar uit je tas!

Dat is alles! Meedoen kan tot 30 september en de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Vergeet je e-mailadres dus niet achter te laten.

10 thoughts on “Win een (leren) portemonnee naar keuze van webshop Marington

  1. Wat een prachtige portemonnee! Ook ik doe al jarenlang met een goedkope portemonnee, ooit aangeschaft onder het mom van ‘anders hou ik zo weinig geld over om er in te doen’. Nu ik bijna moeder en 30 word, is het eigenlijk wel tijd voor een volwassener en mooier exemplaar, dus ik doe graag mee met deze winactie!

  2. Erg leuke actie! Ik doe graag mee.
    Als student zijnde is het toch belangrijk om goed op mijn geld te passen, wat goed lukt hoor, maar om het plaatje compleet te maken zou ik een duurzame portemonnee te pas komen

  3. Ik ben wel weer toe aan ’n nieuwe portemonnee vind ik. De portemonnee die ik nu heb, is ook zo’n langwerpig ding. Kunnen ook ’n hoop pasjes en frutsels in. Er past zelfs ook geld in, maar dat is er helaas niet altijd in te vinden 😛 En als ’t er is, is het ook zo weer weg. Boodschappen, huur, rekeningen..
    Dus iets nieuws kopen, dat doe ik niet vaak. En toch vind ik het tijd voor iets nieuws, iets anders. Iets mooiers. Die roze is wel heeeeul mooi, maar iets uit kunnen zoeken naar eigen keuze is nog veel beter 😀

  4. Ik doe graag mee met de winactie. Wie wil er nou niet zo’n prachtige portemonnee winnen die tegelijkertijd heel praktisch is!

Comments are closed.