The denim pop-up store: C&A helpt je de ideale jeans te vinden

De perfecte jeans vinden is best een klus. Is ‘ie qua lengte ideaal, zorgt hij voor platte billen. Zit ‘ie mooi bij je billen, lubbert hij om je bovenbenen. Cameltoe? Elimineren die handel! Te kort? Helaas, niet de jeans voor jou.

Zoals je C&A nog nooit gezien hebt

Wat is er nou leuker dan de perfecte jeans vinden in een prachtige pop-up store en die jeans voor een habbekrats afrekenen? C&A doet het gewoon. Wie had ooit een überhippe winkel verwacht? Ik niet! En het staat ze nog ook. Wouw. Te gek! Van 7 tot en met 14 september kun je helemaal losgaan in de C&A denim pop-up store aan Singel 105 in Amsterdam. Hulp nodig? Dat kan! Trek een jeansexpert aan hun denimblousje.

Over The Denim

“C&A vindt dat elke jeans complementair moet zijn aan jouw lichaam, ongeacht maat, leeftijd of lichaamstype. De juiste jeans volgt moeiteloos jouw lichaamsvormen en heeft het in zich om je een flinke dosis kracht en zelfvertrouwen mee te geven. THE DENIM focust op drie belangrijke checkpoints: fit, form en curve. Elk design is gemaakt met het oog op de diversiteit van het lichaam.”

Deze denimjas staat C&A zó goed

Ik zag er prachtige (kick) flares, stoere culotttes (€14,90 die ik niet kocht en waar ik nu spijt van heb), een spannende rode jeans, mooie skinny jeans, een fantastische spijkerjas en een megatof denimjack (voor heren). Uiteindelijk ging er een denimjurkje met riempje (€29,90) met mij mee naar huis. Echt zo’n klassieker die niet mag ontbreken in je garderobe.

Wanneer? 7 tot en met 14 september.

Waar? Singel 105, Amsterdam.

One thought on “The denim pop-up store: C&A helpt je de ideale jeans te vinden

Comments are closed.