NYX Liquid Suede cream lipstick Orange County – is hij €13,95 waard?

Als ik voor de rest van mijn leven nog maar 1 make-upproduct zou mogen dragen, dan zou ik heel hard huilen. Nee, echt. En ik zou niet kunnen kiezen. Mijn gezicht kan echt niet zonder een likje concealer om de kringen onder m’n ogen te verdoezelen én een streepje oogpotlood om me er weer een beetje levend uit te laten zien. Eigenlijk ook een vleugje blush en een dotje mascara … maar ik moest er 1 kiezen. Goed, zoals je ziet gaat dat niet.

NYX Liquid Suede cream lipstick Orange County

Dat zijn de producten waar ik niet zonder kan, maar stiekem vind ik lipstick het áller állerleukste make-upproduct. De lipstickliefde heb ik van mijn moeder geërfd, die geen dag de deur uit gaat zonder felrode lippen. Ik wissel zelf graag af. Roze, rood, oranje, paars: het passeert allemaal de revue. Hoe feller hoe beter – althans, op sommige dagen.

Nu mocht ik tijdens de L’Oréal University zelf mijn goodiebag samenstellen (#bloggerdreams) en koos ik deze NYX Liquid Suede cream lipstick in de kleur #05 Orange County. Fel, feller, felst. Deze oranje lipstick is bijna fluorescerend.

Wat kost zo’n NYX Liquid Suede cream lipstick?

NYX wordt nog niet zo heel lang in Nederland verkocht, maar tegenwoordig gaan deze cream lipsticks gewoon bij Douglas over de toonbank voor €13,95. Dat is wel een groot verschil met wat ze kosten in Amerika (ongeveer $7,00), maar een retourtje Amerika kost meer ;).

Hoe voelt het aan op mijn lippen?

De meeste matte cream lipsticks drogen mijn lippen enorm uit. Droge lippen met velletjes zijn voor mij vaste prik na een dagje long lasting (matte) lipstick. Niet met deze Liquid Suede! Yay. Het voelt prima aan op mijn lippen. Niet alsof je er onbeperkt mee kunt eten, want de textuur blijft een heel klein beetje plakkerig, maar je kunt je lippen tenminste nog gewoon bewegen zonder dat je barsten in je lipstick veroorzaakt. Ken je die lipsticks? Die probeer ik de vermijden. Ik ben verrast over hoe fijn deze NYX-lipstick op mijn lippen voelt.

NYX Liquid Suede cream lipstick Orange County

Hoe lang blijft het zitten?

Als je geen schransfestijn houdt, zit je wel safe voor een uur of 4-5. Zeker niet teleurstellend. Op een werkdag werk ik ‘m 1x per dag bij. Na de lunch is dat wel echt nodig. Voor de creamy substantie vind ik dat de lipstick het heel goed uithoudt. Wel krijg je na verloop van tijd van die lipstickhoopjes aan de binnenkant van de lippen waar het nat is, maar als je die wegveegt, kan het er nog prima mee door. Als je de lipstick op je lippen aanbrengt lijkt het echt een beetje op suède. Dat zorgt er helaas ook voor dat je best wat laagjes moet aanbrengen, wil je geen strepen zien. Houd daar rekening mee.

NYX Liquid Suede cream lipstick Orange County

Zou ik ‘m zelf weer kopen?

Ja, zeker. Vergeleken met een lipstick van Catrice, essence, Miss Sporty of NYC van €4,00 is de €13,95 die deze lipstick kost natuurlijk een hoop geld, maar ik vind deze NYX-lipstick het zeker waarde. Ten eerste omdat hij mijn lippen niet uitdroogt en ten tweede omdat ik zo’n fel oranje kleurtje nog nergens anders heb gezien. De verpakking is ook gewoon mooi en ja, ik word er wel blij van.

Budgetproof approved. Luxe gevoel, fijne kwaliteit en betaalbare prijs.

Ps. Ik heb dezelfde lipstick ook in de kleur Amethyst, een donkerpaarse variant die zegmaar helemaal niet kantoor-appropriate is. Ben je daar nou ook benieuwd naar? Laat het me weten in de comments

Aanvulling: Douglas heeft de prijzen inmiddels aangepast. Je koopt de NYX Liquid Suede cream lipstick nu voor €8,80!

2 thoughts on “NYX Liquid Suede cream lipstick Orange County – is hij €13,95 waard?

  1. Op aanraden van een dame die in de Boots in London een totaal ander merk stond te verkopen (ze jubelde dat het zo ontzettend goed was blijven zitten tijdens haar bruiloft), heb ik ook twee van deze lipsticks gekocht. Kleuren heb ik even niet bij de hand, maar het zijn een iets minder fel oranje en dieprood (zonder blauwe ondertoon joepie). Ik ben er echt over te spreken en zeker gezien de hoeveelheid die je krijgt voor die bijna 14 euro, vind ik ze de prijs zeker waard!

    Bij de Douglas webshop zag ik trouwens een nog goedkopere prijs. Wellicht de moeite waard om eens te bekijken?

Comments are closed.