Cluse-horloge: het regent complimentjes

Voor iemand die altijd op haar computer of telefoon kijkt hoe laat het is, heb ik bijzonder veel horloges. Niet uit praktisch oogpunt dus, maar als modeaccessoire. M’n collectie bestaat uit een aantal Casio-horloges, een IceWatch, wat leukerds uit het assortiment van Lucardi en nu ook een superfancy Cluse-horloge. Het werd tijd. Ik had al tijden een aantal horloges op het oog, maar kon geen keuze maken. Zoveel moois!

Cluse horloge la boheme mesh silver rose gold

Vindt iedereen dit horloge mooi?

Ik heb werkelijk waar nog nooit zoveel complimentjes gehad voor een accessoire – denk ik. Het regent echt complimentjes als ik dit mooie horloge draag. Van collega’s tot vriendinnen, vriendlief, toevallige voorbijgangers en kassamedewerkers: allemaal vinden ze ‘m mooi.

Cluse horloge la boheme mesh silver rose gold

Cluse La Bohème Mesh Rose Gold/Silver

Toen ik voor mijn blog een horloge uit mocht kiezen moest ik toch echt knopen doorhakken. Ging ik weer voor volledig roségoud zoals de meeste horloges die ik heb? Een roze bandje misschien? Een zwarte wijzerplaat? Nee, het moest praktischer en overal bijpassen. Bij iedere kleur en zowel bij een fancy outfit als een chillpak. Het werd de La Bohème Mesh Rose Gold/Silver. Ik vind ‘m zelf dus ook heel mooi, maar dat is geen verrassing. Door de combinatie van rozegoud en zilver kan hij met elke outfit gecombineerd worden. Een nieuwe favoriet en de €89,95 echt dubbel en dwars waard, wat mij betreft. Mooi cadeau ook om te geven want het horloge komt ook nog in een heel mooi leren ‘etuitje’.

Cluse horloge la boheme mesh silver rose gold

Inmiddels staan er nog 5 Cluse-horloges op m’n verlanglijstje (dit is verslavend!) waaronder eentje met een  horlogeband van denim en eentje met zwarte wijzerplaat (ja, toch).

2 thoughts on “Cluse-horloge: het regent complimentjes

Comments are closed.