Miss Sporty 100% Rock | oogschaduwpaletten

Nooit word ik teleurgesteld. Iedere keer als ik een rondje doe langs de budgetmakeupjes (essence, Catrice, NYC, Miss Sporty, Make Up Revolution) ligt er wel iets nieuws in de schappen. Ik vind het bewonderenswaardig dat er steeds weer nieuwe makeupproducten op me liggen te wachten. Ken jij de Miss Sporty 100% Rock-collectie al? Bestaande uit 2 oogschaduwpaletten, een mascara en een bijzonder oogpotlood.

Waarom je altijd voor een palette moet kiezen

De reden waarom je altijd voor een palette moet kiezen is simpel. Losse oogschaduws zijn relatief duur. Ik vind MUA de koning onder de betaalbare en goede oogschaduwpaletten, al verrast L’Oréal/Maybelline me ook regelmatig. 10, 15, 20 kleurtjes in een palette voor de prijs van een paar losse oogschaduws. Maar wat doe je als je nou niet zo’n heel palette nodig hebt en de meerderheid van de kleuren onaangeraakt blijft? In het makeupschap van Miss Sporty liggen nu 2 kleine oogschaduwpalettes met ieder 4 kleurtjes voor een smokey eye. Precies genoeg om een mooie ooglook mee te maken.

Studio Colour Quattro eye shadow: 100% golden en 100% smoky

Met het 100% golden-palette maak je een mooie warme look met allemaal – de naam zegt het al – shiny bruin- en goudtinten. De 100% smoky-variant is wat koeler van kleur en heeft voornamelijk taupe, grijs en zwart met een beetje brons. Zowel mat als metallic.

Ik vind het trouwens ideaal dat op de achterkant vermeld staat welke kleur je waar aan moet brengen voor de perfecte smokey look. Hoe leuk ik oogschaduw ook vind, ik bak er niks van.

Hoe is de kwaliteit?

Ik ben echt positief verrast. Eerlijk is eerlijk. De kwaliteit van budgetoogschaduws valt soms flink tegen. Niet bij deze palettes. De oogschaduws zijn prima gepigmenteerd en de glans en glitters zijn gelukkig door de complete oogschaduw verwerkt en zitten niet alleen op het bovenste laagje. Wat een heerlijk klein palette om even in je tas te gooien voor een avondje uit!

Je koopt de oogschaduwpalettes van Miss Sporty voor €3,99 onder meer bij Etos.


Ps. Nee, nee. Smoky is geen spelfout.