Win een H&M-giftcard van €50

H&M lente-zomercollectie

De lente staat alweer bijna voor de deur, nee écht! Voor je het weet wordt de zon weer lekker warm en kunnen we zonder jas op het terras neerploffen. Ben jij wat betreft je garderobe al voorbereid op het lenteweer dat binnenkort komen gaat? Ik ben m’n nieuwe lente-garderobe al digitaal aan het windowshoppen en na al die jaren is H&M nog steeds een van de winkels waar ik dan een van m’n eerste stops maak. Ik verzamelde alvast wat mooie plaatjes om je te laten zien hoe enorm divers de lentecollectie weer is. En weet je wat? Jij kunt items uit de nieuwe collectie aan je kast toevoegen zonder ervoor te betalen. Dat wordt voor je gedaan! Lees verder als je wilt weten hoe je kans maakt.

2 winnaars van €50 shoptegoed

Samen met ActiePagina.nl mag ik 2x(!) €50 shoptegoed weggeven voor H&M. Dit keer zijn er dus 2 winnaars. Let wel op dat je in de comments een geldig e-mailadres invult en dat je reageert op mijn mailtje als je gewonnen hebt. Yup, het komt daadwerkelijk voor dat winnaars niet reageren.

H&M-kleding

Wat je moet doen om kans te maken op die giftcard van €50 van H&M?

  1. De Budgetproof.nl Facebookpagina liken
  2. Me in een comment (onderstaand of onder het Facebookbericht) laten weten wat er nog ontbreekt in jouw lente-garderobe

Héél veel succes! De winnaar krijgt op 21 maart (de 1e dag van de lente én mijn verjaardag) persoonlijk bericht.

collectie lente H&M
Zomercollectie H&M
win €50 shoptegoed voor de nieuwe collectie
Nieuwe collectie H&M

38 thoughts on “Win een H&M-giftcard van €50

 1. Ah super tof! En mijn verjaardag is ook op 21 maart
  Wat nog mist in mijn kledingkast is een lente/zomerjas en een licht grijze skinny jeans.
  Ik doe heel graag mee

 2. HI Marloes,
  In mijn kast ontbreekt het aan jurken. Ik hou van jurken.
  Maar tegenwoordig zijn ze voor mijn kleine verschijning vaak te lang.
  Of voor mijn leeftijd te kort.
  Ik verlang gewoon naar een heerlijke stapel jurken.
  (Maar met rokken is ook niets mis).

 3. Ohhh wat leuk dit! Ik word er helemaal vrolijk van. Ik heb net drie (!!) vuilniszakken oude kleding naar de weggeef winkel gebracht, dus mijn gardarobe kan wel een update gebruiken:) Een leuk luchtig jurkje zal bijvoorbeeld niet misstaan;)

  Liefs!

 4. Hier mist passende kleding. Na de zwangerschap willen de kilo’s er niet zo af. Het zou zo fijn zijn weer eens wat aan te trekken wat goed past en zit. Die cadeaubon zou dan ook goed van pas komen.

 5. Hoi!
  Leuke actie! De facebookpagina volgde ik al!
  Wat ik echt nog mis in mijn garderobe is een leren jasje. Ik had er al een, maar die is helaas kapot gegaan 🙁

 6. Wat een geweldige winactie! Er mist nog best aardig wat in mijn lente-garderobe eigenlijk. Ik heb afgelopen jaar flink opgeruimd en alles wat niet meer zo lekker zat of paste heb ik weggegeven via de weggeefhoek met het idee dat ik het wel niet meer nodig zou hebben.
  Ik ben nou op zoek naar een dunne mooie jas, een jurkje dat makkelijk te combineren is, maar ook een lekker vrolijke print heeft en een paar schoenen dat lekker zit, maar ook mooi staat. De laarsjes op de foto hierboven vind ik geweldig! Dus ik doe heel graag mee, dat shoptegoed zou heel goed van pas komen!

 7. De laatste tijd heb ik eigenlijk bijna alleen maar voor de baby geshopt! Op mijn wishlist staat nog een leuk zwangerschapsjurkje, maar een leren jasje zou ik ook nog graag willen shoppen. Ik doe zeker mee met deze winactie!
  Liefs

 8. Aaaah zo leuk. Ik doe heel graag mee! Ik wil zo graag een bomberjack voor de lente, bovenstaand ziet er super uit. Mooi kleurtje en op heel veel manieren te combineren. X

 9. In mijn lente garderobe mist er nog heel veel!
  Door afvallen zijn veel van mijn oude kleding te groot geworden en kan ik eindelijk ook in kleding van de h&m.
  Een jas en broeken zijn heel erg welkom want die zijn echt veelste groot geworden!
  Omdat ik nog lang niet klaar ben met afvallen is het hier heel erg welkom

 10. Wat ontbreekt er nog in mijn lente-garderobe?
  Pfoe, da’s een goeie vraag! De afgelopen 2 maanden is dat wel het laatste waarmee ik mij heb bezig gehouden..
  Sinds december ben ik namelijk gaan samenwonen, waar een hoop geld in is gaan zitten.. dus iets nieuws kopen, nope! Zit er niet in..
  Maar ook het feit dat ik nog niet al m’n kleding heb over verhuisd, maakt het lastig om te benoemen wat ik mis. Ik mis namelijk m’n hele garderobe 😛 Afgezien van een paar kledingstukken die ik al had meegenomen.

  Ik ben helemaal geen jurkentype, vind ik zelf.. en toch, toch zou ik best wel eens een leuk jurkje in mijn maat willen passen.. Of een rokje.

 11. Wat een geweldige winactie. Ik doe zeker mee! In mijn lente garderobe missen vooral vrolijke stoere shirtjes. Ik droeg eigenlijk altijd blousejes en kom er nu achter vrijwel geen shirtjes te hebben. Ben een beetje van stijl aan het wisselen de laatste maanden. Een paar nieuwe shirtjes zijn altijd een goede aanvulling

 12. Superleuk en komt als geroepen! 😀 Ik zou graag nog een mooi bloesje scoren voor de lente, een lichte jeans en een paar leuke schoentjes

 13. Een lekker zittende broek, ik word gek van die jeans van tegenwoordig, valt nooit goed op de heupen! Bij H&M slaag ik het vaakst dus wie weet!

 14. Weer een super leuke winactie! In mijn kast ontbreekt er nog de perfecte skinny jeans (de vanonder mooi aansluit, the struggle) en een leren jas en wat leuke t-shirts kunnen er ook nog bij hihi
  Liefs Anne

 15. Laat ook ik het maar proberen. Jij weet precies wat ik “mis”, maar een kort vlot zomerjasje is welkom.

 16. Leuke actie, ik doe heel graag mee! Ik ben dol op high neck tops met suede of jeans A-lijn rokjes, dus ik hoop deze lente nog een paar tops en rokjes te kunnen scoren. Een bomberjack staat ook nog op mijn wishlist, net als een nieuwe ripped jeans omdat ik niet meer in m’n oude pas, haha 🙂 Liefs!

 17. Hier ook een drastisch jurkjes te kort!
  En een te kort aan basics, omdat ik 50 kilo afgevallen ben.

 18. Niet in mijn kast maar de kast van mijn vriendin is naar mijn mening een te kort.
  Namelijk aan mooie lingerie. Zou dus wel een card willen winnen om aan haar te geven!

 19. Zo dat zou leuk zijn, en mocht ik winnen dan reageer ik zeker 🙂 ik heb het mail adres ingevuld die gelinkt staat op mijn telefoon zodat ik hem niet kan missen 🙂 Er ontbreekt nog best veel in mijn kast voor de lente, eigenlijk zoek ik nog een leuk lang jurkje, en een leuk jasje/blazer, een leuke blouse met een mooie rok.

  Ja ik ben gewoon een echte jonge vrouw, ik hou van kleding en heb er nooit genoeg van, en om met de mode mee te gaan heb je toch elk seizoen wel weer iets nieuws nodig om opnieuw te kunnen combineren. 😉

 20. Aah super leuk! Ik heb net mijn kledingkast uitgemest omdat er veel niet meer past of bij mijn stijl past. Wat ik nog nodig heb in mijn lente garderobe is een super leuk jurkje met panty en vestje 🙂

 21. ik wil voor de lente en de zomer heel graag een korte salopette, en heb daarnaast ook heel hard een nieuwe jas nodig (er zit een zwaar onrepareerbaar gat in de voering van m’n huidige beter-weer-jas, ahum-hum)… maar alle centjes gaan momenteel in het spaarpotje voor onze budget zomerbruiloft dus ff weinig kleding shoppen voor mij! Dus ik doe graag es mee aan een leuke winactie :3

 22. Wauw daar wil ik wel een kansje voor wagen! Ik zou er super graag een nieuwe sportoutfit voor gaan uitzoeken. Sinds twee weken doe ik aan yogha maar die hardloopkleding die in mijn kast ligt is toch echt niet zo geschikt ;). Ik ga duimen!

  Xxx

 23. Het hoog tijd voor meer kleur en vrolijke printen , ik mis nog leuke vrolijke kleurvolle , lichte lente kleding. Het is tijd voor een frisse en fruitige garderobe !! Ik maak graag kans op 50 euro shoptegoed. Bedankt voor deze geweldige kans . Ik begin alvast met duimen . Fijne dag ! Liefs, Eva

 24. Superleuke winactie ! Ik stik eerlijk gezegd al van de hoeveelheid kleren, maar ik ben nog wel op zoek naar zo’n mooie gehaakte crop top 🙂 Ik doe graag mee !

 25. Ik doe graag mee!
  Bij mij ontbreekt er nog een zwart zomerjasje aan mijn kledingkast!
  facebook geliked; zoe louwerse

  liefs, Zoë

 26. Er mist heel veel in mijn kast… Mijn lente en zomer kleding is aan vervanging toe omdat het vrees ik te klein is geworden 🙁 Het shoptegoed zou dus goed van pas komen!

 27. Wauw! Ik doe ook graag mee. Heb nog meerdere items nodig, ik denk sowieso een mooie skinny en misschien nog een leuke top.

 28. Echt een supergave samenwerking, fantastisch dat je dit mag weggeven aan de lezers van je blog! 😀 Maak ook dolgraag een kansje op dat fijne shoptegoed, H&M leuke kleding en betaalbaar… Zal waanzinnig leuk zijn daar lekker te shoppen om wat leuke shirtjes voor het voorjaar te kopen… ook ben ik nodig toe aan nieuwe sokken hahah.. Dus ik ga vast duimen!!! Alle verplichte stapjes doorlopen! fijne dag
  ilsiee

 29. Wat een leuke actie! Wat ik nog mis in mijn kast zijn boho blouses en lange rokken, met natuurlijk bijpassende armbanden. Laat dan de lente maar komen!!

 30. Ik ben flink afgevallen en heb voor de lente geen passende jas. Dus, ik doe graag mee.

Comments are closed.