Goedkope trouwjurk van Zeeman €29,99

goedkope trouwjurk Zeeman

Oh wat kan Zeeman zo nu en dan toch briljant uit de hoek komen! Fantastisch. Een trouwjurk draag je maar één keer en dus kun je er maar beter op besparen. Prima gedachte wat mij betreft. Nu ben ik ook niet iemand die al sinds haar kindertijd droomt van een enorme bruiloft en een prinsessenjurk, maar ik kan me ook voorstellen dat heel veel vrouwen hun neus ophalen voor een goedkope jurk. Een van mijn vriendinnetjes trouwde afgelopen herfst trouwens nog in een witte H&M-jurk van €80 en ze zag er hartstikke mooi uit.

Een goedkopere trouwjurk kan bijna niet

€29,99 kost hij, de trouwjurk die speciaal voor Zeeman is ontworpen. Want trouwen hóeft helemaal niet duur te zijn. Een bruidsboeket is automatisch een stuk duurder dan hetzelfde boeket voor op je keukentafel, een locatie voor een bruiloft kost klauwen met geld en de jurk … breek me de bek niet open. Dan kun je maar beter een Chanel-tas kopen. Die kun je tenminste nog 20 jaar dragen in plaats van 1 dag. Of gewoon wat meer in het potje voor de huwelijksreis stoppen.

De trouwjurk is er maar in 4 maten, maar de bovenkant stretch best een beetje, zodat de jurk mooi aansluit bij verschillende maten. En écht, de jurk met kant en onzichtbare rits op de rug en een rok uit vier lagen met glanzend satijn hebben ze zelf ontworpen. Uiteraard is de jurk gemaakt met stoffen die niet duur zijn, maar er wel mooi uitzien. En weet je wat? In 1 ochtend is de jurk vandaag al meer dan 400 keer verkocht … ennnn inmiddels uitverkocht. Ik hoop niet alleen voor Carnavalsdoeleinden of verkleedfeestjes. Heb je ‘m gemist? Geen paniek, er zijn binnenkort weer nieuwe exemplaren te koop.

5 thoughts on “Goedkope trouwjurk van Zeeman €29,99

  1. Ik vind hem echt ontzettend mooi! Ik hou wel van een simpele jurk en het bovenstukje is zo mooi!!!

  2. De jurk is wel helemaal uitverkocht nu. Ik denk dat Zeeman een slimme zet maakt door dit te doen. Ze promoten het ook niet verkeerd 🙂

Comments are closed.