Nieuwe essence mascara’s: forbidden volume

Als je Budgetproof.nl op Facebook volgt, dan heb je kunnen zien dat ik kortgeleden op een vrijdagmiddag wel érg bezig werd gehouden door essence. Ik kreeg een spannend kluisjes opgestuurd met een cijferslot. Alleen zonder code. Nou, dat moet je bij mij echt niet proberen, want ik word gek! Zo nieuwsgierig als ik ben. Het kluisjes belandde direct in de top 10 van de leukste pakketjes die ik voor mijn blog ontvangen heb. Met een aantal tips van andere bloggers en een beetje spierkracht/geweld kreeg ik het kluisje dan eindelijk zaterdagavond rond een uur of 22:00 open, terwijl ik het ’s middags al ontvangen had. Duurde lang!

Tadaaa: forbidden volume mascara’s van essence

Wat ik zag toen ik het kluisje opende kon me wel bekoren. 3 mascara’s op een rijtje, met mijn naam erop. Yes, ik ben een enorme sucker voor personalisering van beautyproducten. Mijn lievelingslipstick heeft ook mijn naam in de huls gegraveerd. Goed. 3 verschillende, nieuwe mascara’s van essence dus. De forbidden volume collectie. Een mascara met vezeltjes die je als topcoat kunt gebruiken en 2 mascara’s die – je raadt het al – op zichzelf al voor een gigantische hoeveelheid volume moeten zorgen. 3 compleet verschillende mascara’s, met allemaal hun eigen soort borsteltje en andere eigenschappen zoals je op de foto kunt zien.

Reviewen van de essence mascara’s

Nu kan ik natuurlijk na 1xtje gebruiken al wel snel roepen wat ik ervan vind, maar ik vind het fijner om de producten een tijd te gebruiken voordat ik je vertel of het écht z’n werk goed doet. Wat me tot nu toe opvalt is dat m’n wimpers er ook behoorlijk van krullen en dat ze minstens net zo goed zijn als m’n lievelings budgetmascara van NYC.

De mascara’s kosten €2,99 en €2,89 voor de topcoat. En nee, helaas krijg je het toffe kluisje er niet bij.

Essence vind je bij een aantal geselecteerde filialen van Kruidvat en Trekpleister.Houd Budgetproof.nl zeker in de gaten voor een uitgebreidere review van deze producten!

5 thoughts on “Nieuwe essence mascara’s: forbidden volume

  1. Ziet er heel goed uit, zeker voor deze prijs. Zelf heb ik altijd moeite met volume mascara’s, ik geloof er nooit zo in. Voor deze prijs wil ik het wel uitproberen.

Comments are closed.