Restauranttip: Hudson Bar & Kitchen

Hudson Bar & Kitchen

Ik ben best een kritische eter. Vind niet snel iets heel erg lekker en die mega-gezond-eten-trend van tegenwoordig hoeft van mij niet per se. There I said it. Ik word veel gelukkiger van een goed ontbijt met eieren en spek of een goede verse burger, dan Quinoa of alleen groenvoer. Hudson is dus helemaal mijn restaurant. Schotel me een willekeurig gerecht van de kaart voor, en ik vind het lekker. Zelfs de huiscocktail, Hudson Split, terwijl ik normaal helemaal niet zo’n alcoholfan ben.

Hudson’s Favorites: een beetje van alles

Ik schoof eind oktober (samen met m’n moeder, want die snapt niks van al dat geblog van mij: dus besloot ik haar mee te nemen naar dit persdiner) aan bij Hudson Rotterdam voor het Hudson’s Favorites menu. Een menu speciaal samengesteld voor ons bloggers. Wat werden we verwend! Verschillende voorgerechten waaronder crispy chicken, shrimps en wraps en een heel arsenaal aan burgers en natuurlijk dé hotdog voor het hoofdgerecht. Mijn favoriet? De burger met Korean chicken (kip met een korstje en pittig sausje). Ook aan de vegetariers is gedacht: o.a. met de chili sin carne. Chili zonder vlees dus, maar met gehakt van de vegetarische slager. Zelfs voor de vleesliefhebber (zoals ik) smaakt dit dikke prima. Ik zou je dan ook zeker aanraden om vooral van alles te delen als je hier gaat eten. Bestel allemaal wat anders zodat je zoveel mogelijk verschillende gerechten kunt proeven, want het is gewoon allemaal lekker.

Gelukkig schotelden ze ons die avond ook de beroemde cheesecake voor, want daar had ik me de hele dag (hell, week!) al op zitten verheugen, maar ook het Oreo-ijs met snickersaus en de donuts met chocolade waren erg yummy. De foto’s spreken voor zich: ik ging met een enorm gevulde maag naar huis.

Wat kost dat dan?

De prijzen bij Hudson zijn ook heel aangenaam, zoals de mede-eigenaresse tijdens het persdiner zei: ook de prijs smaakt lekker. Hartstikke betaalbaar. Hoofdgerechten variëren tussen de €13 en €18. Wil je ook bij een van de 8 Hudson-restaurants eten? Reis dan af naar Den Haag, Almere, Rotterdam, Naaldwijk, Zoetermeer, Kijkduin of Noordwijkerhout (ja, ik kan tellen: Den Haag heeft 2 restaurants).

Nu nog even een paar nieuwtjes die mij ter ore kwamen:

Quinoa-burger is on it’s way

Er is een quinoa-burger in de maak voor de quinoa-fans en gezondheidfreaks onder ons. Niets voor mij, maar ik weet dat hier een hoop meisjes warm voor zullen lopen.

Kapsalon a la Hudson

Het gerecht kapsalon (patat, sla en shoarma) komt officieel uit Rotterdam, dus ik vond het ook leuk om dit nieuwtje in Rotterdam te horen. Hudson komt met haar eigen variant op de kapsalon. Hell yes! Je vindt ‘m binnenkort op de kaart onder de naam Texas Barber Club. Briljant hè?

Ps. foto’s maken bij Hudson is altijd heel moeilijk. Het licht is er namelijk rood/warm. Ik ben niet genoeg met m’n camera om daar geen last van te hebben, haha. Als je er gaat eten ziet het eten er dus veel lekkerder uit. I promise!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

One thought on “Restauranttip: Hudson Bar & Kitchen

  1. Ik heb er vorig jaar gegeten. In mijn blog restaurantervaringen heb ik er over geschreven. Ik vond het eten goed maar de prijs voor wat je krijgt vind ik veel, in vergelijk met andere restaurants. Maar inderdaad de cheesecake is goddelijk, daar ga ik echt nog eens voor terug.

Comments are closed.