Weg met de kerstkilo’s

Hebben jullie een fijne kerst gehad? Zijn jullie ook weer hard aan het werk net zoals ik? Jezelf helemaal tonnetje rond gegeten en nu met tegenzin aan de slag ;)? Ik ben helemaal niet zo’n sportieveling maar ik heb wel besloten dat die kerstkilo’s niet mogen blijven, haha. Dus daarom vandaag een aantal snelle budget tips hoe je niet met die kerstkilo’s blijft zitten maar ook geen duur sportschool abonnement af hoeft te sluiten.

1. Wandelen. Ga lekker met je vriendinnen, je vriendje of de hond lange wandelingen maken nu het ’s avonds weer langer licht wordt (elke dag 3 minuten langer licht). Het klinkt heel suf maar is echt gezellig hoor als je samen met iemand gaat. Je kunt ook lekker door de duinen wandelen, op de hei of door de stad. Je hoeft natuurlijk niet perse vanuit huis te vertrekken. Lange wandelingen zijn zelfs beter dan korte stukjes hardlopen, wist je dat?

2. Start to run. Wil je het jaar nog sportief afsluiten? Begin met rennen met Evy! Ik heb een aantal jaar geleden het 5 km programma afgemaakt en als ik het kan kan iedereen het! Ik ben echt de meest a-sportieve persoon op aarde geloof ik. Evy coacht je via je mp3speler/ipod/telefoon en binnen 6 weken kun jij gegarandeerd 5 km hardlopen! Hier kun je meer informatie vinden en de podcasts downloaden.

3. Insanity workout. Een programma waar ik heel erg benieuwd naar ben en heel veel goede verhalen over heb gelezen en gehoord. Het schijnt wel echt terror te zijn 😉 het heet niet voor niets insanity … maar je boekt snel resultaten. Het enige wat je hoeft te doen is de DVD’s aanschaffen (of downloaden 😉 de hele set is namelijk best prijzig) en voor je televisie thuis de instructies van Shaun opvolgen.

Go go go! Dit artikel is ook een beetje om mezelf te motiveren want ik wil wel graag weer wat fitter zijn … maar ik kan het nog niet echt opbrengen ;). Doe je met me mee?

Follow on Bloglovin

5 thoughts on “Weg met de kerstkilo’s

Comments are closed.