NYE wat doe jij aan?

Ligt jouw outfit voor morgenavond (oud & nieuw) al klaar? Of ben je net als ik een last minute beslisser? Ik heb nog niets uitgekozen voor New Years Eve! Ga je naar een feestje of blijf je lekker thuis met familie en/of vrienden? Je outfit is natuurlijk afhankelijk van wat je gaat doen :D. In je glitterjurkje en killer heels op de bank blijven zitten is natuurlijk minder leuk dan je mooie outfit showen op een te gek feestje. Online heb ik m’n outfit alvast uitgekozen en samengesteld 😉 … maar uit m’n eigen kast moet ik nog even kijken wat ik aan doe. Zoiets als wat ik online bij elkaar zocht zou ik graag dragen :D!

Jurkje £25.00 Dorothy Perkins || Heels $42.50 Charlotte Russe || Oorbellen $0,99 eBay

Follow on Bloglovin

13 thoughts on “NYE wat doe jij aan?

  1. Ik duik straks denk ik nog even de stad in. Ik heb een visie dus dat is erg gevaarlijk…Hoop dat ik ga slagen, anders vanavond de kast in duiken voor een plan b. 🙂

  2. Ik heb het zelf eigenlijk best simpel, een leren grijze broek, een glitter vestje en nog een dun topje. 🙂

    Wat een leuke blog heb je trouwens, neem je ook eens een kijkje bij mij? 🙂

  3. Ik ben meestal een last-minute beslisser. Deze avond hoef ik me dan ook niet op te tutten want ik ga gewoon gezellig bij een vriendin slapen en we gaan niet uit. Alvast een gelukkig nieuwjaar!

Comments are closed.