2e kerstdag muziek

Fijne kerst allemaal. 😀 Hebben jullie een leuke kerstavond en eerste kerstdag gehad? Hebben jullie nog veel plannen vandaag op tweede kerstdag of doe je ook een beetje rustig aan zoals ik? Vanavond ga ik met m’n broertje eten bij m’n vader maar de rest van de dag lekker muziekjes luisteren, kerstkransjes eten en spelletjes spelen :D. Ik bedacht dat het wel leuk zou zijn om m’n favoriete hippe kerstcd’s met jullie te delen. Geen ouderwetse liedjes om van in slaap te vallen maar de traditionele liedjes in een nieuw jasje gestoken. Je kunt de CD’s natuurlijk online luisteren via Spotify of YouTube of illegali downloaden ;).

1. Glee: The Music, The Christmas Album (volume 1 t/m 4)
Blijer kan niet ;).

2. Michael Bublé, Christmas
Ooohhhh ik ben gek op Michael Bublé. Kan ik de hele dag naar luisteren!

3. Kelly Clarkson, Wrapped in red

4. Glennis Grace, One christmas night only

Nu is je kerst-playlist compleet :D! Heb jij nog aanraders qua kerstliedjes? Ik hoor het graag!

Follow on Bloglovin

4 thoughts on “2e kerstdag muziek

  1. Leuk 🙂 Ik luister meestal op de radio naar kerstliedjes, vaak hoor ik dan toch die oudere
    Maar vind ze allemaal eigenlijk wel leuk 🙂 Lekker vrolijk altijd 😀
    Fijne dag!

  2. Eigenlijk ken ik de cd`s niet, maar het zal vast heel mooi klinken.

    Ps: Ik heb je genomineerd voor de Liebster award.

Comments are closed.