Vaderdag cadeautjes inspiratie

Voor mijn gevoel is het nog maar net moederdag geweest maar over een paar dagen (16 juni) staat vaderdag alweer op de stoep! Heb je nog geen cadeautje dan moet je er nu wel echt over na gaan denken ;). Vroeger maakte je een tekening en bracht je ontbijt op bed en dan was het goed … maar als je wat ouder wordt wil je je vader toch wel iets geven waar hij blij mee is of iets aan heeft. Ik heb een papa die niet echt veel hobby’s heeft. Die is liever met beleggingen bezig dan dat hij gaat fietsen of tuinieren ofzo. Meestal geef ik m’n papa daarom samen met m’n broertje óf iets lekkers te eten/drinken of een uitje zoals bijvoorbeeld een filmavondje of uit eten. Maar mocht jouw vader van ’t klussen en knutselen zijn dan kun je natuurlijk de hele Action leegkopen om ‘m blij te maken 😉 of een project verzinnen waar jullie samen aan kunnen knutselen. Ze hebben tegenwoordig zelfs cadeaubonnen bij Action (i like!). Nog een aantal vaderdag-cadeau-ideeën voor als je ’t écht niet meer weet:

♡ Bak een lekkere taart of cake met je vaders favoriete ingrediënt
♡ Personaliseer een iPhone of iPad hoesje
♡ Maak een combi van je vaders favoriete muziek en zet dat op een externe harde schijf (helemaal niet zo duur meer tegenwoordig)
♡ Maak een chocoladereep met eigen wrapper (zie bovenstaande foto, cute hè?)
♡ Een BBQ branding iron met zijn naam, hoe cool is dat? Haha!
♡ Een speciaal biertje of een speciale wijn
♡ Een moodlight, gezelligheid voor in huis
♡ Sudoku toiletpapier (grappig ;))
♡ Onzichtbare boekenplank (zie onderstaand)

Dit zijn maar een paar ideetjes voor als je niet weet wat je moet geven maar je papa toch wilt laten weten dat je aan ‘m gedacht hebt :D. Er bestaan echt ontzettend veel originele grappige cadeautjes als je online zoekt! Van BBQ branding iron tot aanmaakblokjes zodat ’t lijkt alsof je geld verbrand ;).

Wat geef jij je papa voor vaderdag?

8 thoughts on “Vaderdag cadeautjes inspiratie

  1. Hele leuke tips, ook originele! Die boekenplank ziet er apart uit 😛
    Mijn vader houd nu niet echt van specifieke dingen die ik kan geven voor vaderdag, ik heb maar een wijntje met wat nootjes gekocht haha.

Comments are closed.