Magnetron cooking: brownie

Afgelopen week heb ik al verklapt dat ik echt een terrible cook ben! Ik vind er niks aan en het lukt ook nooit (waarschijnlijk heeft dit met elkaar te maken ;)). Magnetron cooking, daar ben ik wél fan van. Je moest eens weten wat je allemaal in de magnetron kunt maken: gekookte eieren, cakjes en bijvoorbeeld macaroni met kaas.

Niks lekkers in huis maar wel zin in iets zoetigs? Een magnetron brownie is zo gepiept ;).


Foto van Remodelaholic.com

Wat heb je nodig?
♡ 1 theelepel boter
♡ 1 theelepel chocoladepasta
♡ 2 eetlepels melk
♡ 1/2 theelepel vanille-extract
♡ 2 eetlepels meel
♡ 2 eetlepels suiker
♡ snufje zout
♡ amandelen (optioneel)

Meng eerst alle (semi)vloeibare ingrediënten (melk, boter, chocopasta) met de halve theelepel vanille extract in een mok/potje/kommetje. Verwarm dit ongeveer 30 seconden tot een minuut totdat alles gesmolten is. Roer alle overige ingrediënten door het warme mengsel en laat de brownie in de magnetron ‘rijzen’. Je ziet vanzelf wanneer de brownie klaar is!

Vinden jullie magnetron cooking tips leuk? Ik heb nog meer recepten zoals quiche uit een mok, bananenbrood of macaroni & cheese (op de Amerikaanse manier) uit de magnetron. Vinden jullie het leuk als ik vaker een easy peasy magnetron recept deel?

Ps: mijn lieve vriendje is vandaag jarig! Gefeliciteerd Kev ❤.

6 thoughts on “Magnetron cooking: brownie

  1. Wat ontzettend grappig! Ik ben benieuwd naar de andere recepten die je nog hebt.

    1. Die met gesmolten chocolade op het plaatje die zijn lekkerrrrr! De magnetronbrownie is ook lekker hoor maar laat ik zelfs nog wel eens mislukken ;). Haha.

Comments are closed.