De jumpsuit mag nog

Mijn favoriete zomerkledingstuk, meestal ideaal om een paar spekkies of rolletjes mee te verdoezelen en super makkelijk als je niet weet wat je aan moet trekken. Ik heb het over de jumpsuit/playsuit! Ik ben al jaren fan. Veel meiden denk dat een jumpsuit alleen goed staat als je mega slank bent maar dat is écht niet waar. Het ligt er maar net aan waar je het accent legt. Gelukkig is de jumpsuit (met of zonder print) in 2013 ook nog trendy want ik ben er gek op! Leuk als je net iets spectaculairders wilt dragen dan een broek/rokje/shirtje combinatie. Ik verzamelde een aantal gezellige, sexy of stoere budgetexemplaren
Draag jij graag jumpsuits of jou niet gezien?

8 thoughts on “De jumpsuit mag nog

  1. Mij niet gezien! Sommige jumpsuits doen mij teveel denken aan een pyjama. Al staat het sommige mensen wel kei leuk!

  2. Ik vind ze wel heel erg leuk, maar ik draag ze zelf eigenlijk nooit. Ik ben niet heel erg lang en ben dan toch altijd bang dat een jumpsuit mij nog kleiner laat lijken.

Comments are closed.