5 tips voor een herfstproof interieur | WIN €60 Kwantum-shoptegoed

Zoals je misschien wel weet, LAT’en mijn vriend en ik erop los. Hij woont in het oosten van het land, en ik middenin de Randstad in het westen. Al 4 jaar proberen we regelmatig onze agenda’s naast elkaar te leggen om tijd voor elkaar vrij te maken, maar ik kan je vertellen dat dit niet altijd even makkelijk is. Door ons drukke bestaan brengen we vooral nachten bij elkaar door.

Samenwonen, maar waar?

Na 4 jaar samen is het woord samenwonen regelmatig voorbij gekomen. Hoe fijn zou het zijn om niet eerst een pokke-end (2 uur en een beetje voor mij met ’t OV en 1,5 uur voor hem met de auto) te hoeven reizen voordat je bij elkaar kunt zijn? Juist. Daar zijn we het allebei over eens. Alleen de locatie, dat is een dingetje. Ik ben een stadsmens. Hij alles behalve. Voorlopig wonen we dus nog niet samen. Maar inspiratie opdoen voor ons toekomstige huis, dat doe ik hele dagen door!

Ik mag één van jullie blijmaken met €60 Kwantum-shoptegoed

Die inspiratie opdoen, dat doe ik bijvoorbeeld bij Kwantum, met wie ik de handen ineen heb geslagen om één van mijn lezers te verrassen met €60 shoptegoed. Vroeger was Kwantum misschien nog een beetje oubollig, maar jongens en meisjes je zult je verbazen over hoe tof het assortiment tegenwoordig is. Vooral de fantastische lampencollectie maakt me echt blij. Alles. Hebben.

herfst interieurtips Kwantum

Of je nu een paar lekkere, knusse kussens wilt aanschaffen, een mooie plaid voor op de bank of wel een sfeerlichtje kunt gebruiken met de donkere dagen in aantocht: het is geheel aan jou waaraan je de €60 besteedt.

herfst interieurtips Kwantum

5 tips hoe je je interieur in een mum van tijd herfstproof maakt

1. (Geur)kaarsen

Ik ben dol op kaarsen, maar in de zomer steek je ze toch niet zo snel aan. Ten eerste omdat het natuurlijk veel later donker is en ten tweede omdat kaarsen ook veel warmte geven. Aangezien ik geen ‘buiten’ heb, heb ik weinig kaarsjes gebrand. Maar daar gaat nu verandering inkomen. Sla wat mooie, luxe ogende kaarsen voor jezelf in. Als decoratie, maar ook om aan te steken bij bijzondere gelegenheden. Bij Kwantum hebben ze mooie kaarsen die helemaal niet duur zijn. Natuurlijk zorg je dat je ook een shitload aan waxinelichtjes in huis hebt. Geen herfst zonder waxinelichtjes en flikkerende lichtjes in huis. Oh en als je dan toch in de herfststemming bent, kies dan voor een kaars met herfstgeur! Dennenboom, pompoen of vanille/kaneel ofzo.

herfst interieurtips Kwantum
Bron foto (l) / maisondemonde.com | Bron foto (r) / simplyseleta.com

2. Kussens en dekens

In de zomer heb je de kussens misschien van de bank gegooid: veel te warm. In de herfst mogen de kussentjes weer terugkomen. Kies deze herfst voor wat stoerdere kussens met een grove textuur. Ook een plaid kan niet missen. Zeker niet voor die koude avonden dat je graag onder een dekentje kruipt met een kop thee. Kussen zijn niet alleen leuk op de bank. Ook in dat knusse hoekje van je woonkamer is het leuk om er een paar op te stapelen, of voor de openhaard! Wissel af in groottes.

3. Warme kleuren

Buiten vallen de bladeren van de bomen – noooooo – en al snel zullen de straten bedekt zijn met de prachtigste kleuren bladeren: van warm geel tot diep oranje, kastanjebruin en een vleugje groen. Breng in de herfst ook wat warme herfstkleuren in je interieur. Als je meer van de Scandinavische inrichting bent, kun je natuurlijk ook alleen wat accentkleuren aanbrengen door kaarsjes, kussentjes en decoratie in een herfstkleur te introduceren.

herfst interieurtips Kwantum
Bron foto (l) / dreambookdesign.com | Bron foto (r) / fantasticfrank.se

4. Mix prints

Yes. Niet alleen in je kledingkast mag je prints mixen. Ook in je interieur zorgt het voor een herfstachtig gevoel. Bloemenprints en felle kleuren zijn meer voor de lente en zomer. In de winter kies je dus voor warme kleuren en wat stoerdere prints. Denk aan grove strepen, grote polkadots en natuurlijk … plaid! Schaf bijvoorbeeld een groot kussen, een kleed en een deken aan, allemaal in een andere (knusse) print.

5. Verlichting

Ik noemde het al even snel, maar Kwantum heeft – wat mij betreft – een geweldig lampenassortiment. Dat komt mooi uit, want veel mensen onderschatten de invloed die verlichting heeft op je interieur. Natuurlijk is het uiterlijk van je lamp niet geheel onbelangrijk. In de meeste gevallen zijn het echte eyecatchers. Maar de kleur van je verlichting does the trick. Zo’n tof, populair ‘Edison peertje’ – je weet wel, zo’n lampje waarin je de draadjes ziet oplichten – heb je al vanaf €4,00. Die zijn zo leuk dat je je lampenkap al snel achterwege laat. Kijk dan hoe leuk! En goedkoop. Ehm budgetproof.

herfst interieurtips Kwantum

Win een Kwantum-cadeaubon van €60

Kan jouw interieur ook wel een oppepper gebruiken, ben je net verhuisd of ga je je kamer helemaal opnieuw inrichten? Doe mee aan de winactie. Het is mega simpel.

 • Like Budgetproof.nl op Facebook
 • Laat me in de comments of onder het Facebookbericht van deze winactie weten wat je nog graag voor je woning wilt aanschaffen.

Dat is alles! Meedoen kan tot 11 november en de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Vergeet je e-mailadres dus niet achter te laten.

14 thoughts on “5 tips voor een herfstproof interieur | WIN €60 Kwantum-shoptegoed

 1. Wat een gave actie! Ik heb samen met mijn vriend ons eerste huis gekocht dat we nu aan het verbouwen zijn. De grote, vaste dingen zoals de keuken en badkamer zijn klaar, maar voor de aankleding kunnen we nog wel wat dingen gebruiken. Ik vind de rotan lampenkap erg gaaf!

 2. Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee en ben net ‘vriendjes’ geworden via Facebook.
  Ik ga of verhuizen of ik ga mijn interieur helemaal veranderen. Ik heb maandag een bezichtiging en als dat iets wordt, dan ga ik natuurlijk verhuizen! Bij een verhuizing hoort eigenlijk altijd wel shoppen
  Soms ben je toe aan wat anders en op dat punt zit ik nu

 3. Ik vond Kwantum vroeger inderdaad een beetje oubollig. Mijn moeder ging er altijd heen om stofjes te kijken, the horror!
  Een tijdje geleden was ik op zoek naar een mandje en liep ik de Kwantum even binnen, ik stond versteld! Onwijs leuke spullen en super lief voor je portemonnee 😉

  We zijn net verhuisd, en heb ein-de-lijk een kantoortje voor mezelf kunnen creeren! Alleen dat kan wel wat extra aankleding gebruiken! Tis nu vooral nog leeg en wit… dat shoptegoed zou dus super goed van pas komen 🙂

 4. Wat een geweldige winactie! Ik ben gek op Kwantum, daar vind je inderdaad heel toffe dingen. Wij willen al een tijdje graag een mooie staande lamp kopen en daar komt het shoptegoed zeker bij van pas.
  (FB Tamara Mara Großmaul)

 5. Ik like je al een tijdje op fb! 🙂 ik zou heel graag nieuwe kussens willen aanschaffen. Ik heb nu van die dunne verlepte kussens op de bank haha.. Nu het kouder wordt buiten verlang ik naar van die heerlijke zachte fluffy kussens… It’s so fluffy, i’m going to dieeeeee :p
  Well fingers crossd!!

 6. Wat een leuke actie. Bij de Kwantum loop ik geregeld binnen, zit naast een grote supermarkt waar ik geregeld kom, en dan is de verleiding wel erg groot om even binnen te kijken. Wat ik nog graag voor dit najaar/winter in de woonkamer zou zien, is een heerlijke warm plaid en een paar mooie kussens in een warme tint. Met 60 euro kun je bij Kwantum daar heel goed voor slagen.

 7. Oehhh wat een leuke dingen allemaal in de folder! Ik woon sinds kort in mijn eerste appartementje en ben nog op zoek naar een mooi kleed/plaid en een leuk kastje voor in mijn werkkamer. Qua herfstaankleding heb ik eigenlijk ook nog niks, dus de tips in dit artikel komen zeker van pas 🙂 ik zou het heel tof vinden om het shoptegoed te winnen!

 8. Ah je winactie komt als geroepen, want sinds een half uur zijn wij eigenaar van een echt grote mensen huis. Zo spannend!! Maar goed wat ik wil/ moet aanschaffen… Zoveel, dus extra shoptegoed zou zeker goed uitkomen!

 9. Hé,

  wat herken ik dat. Wij wonen ruim 2,5/3 uur bij elkaar vandaan. Het is even zoeken, maar uiteindelijk kun je nog zoveel delen.

  Ik woon ook in het westen en moest 2 jaar geleden alles snel en goedkoop kopen. Dus nu zit ik met een verschrikkelijke witte blok ikea kastje, daar wil ik graag een nieuwe voor hebben. En dan ga ik die met hem uitzoeken!

 10. Wij wonen sinds korte tijd in ons nieuwe huis en na een periode van verhuizen, schilderen en klussen ploffen we nu languit op de bank! De aankleding moet nog wat verder ontwikkeld worden .. lekkere kussen en een plaid op de bank zou heerlijk zijn zeker met de donkere maanden voor de deur..niet alleen mooi in je interieur maar lekker even een plekje om in weg te kruipen

 11. Ja, kwantum had wel een oubollig imago, maar stiekem hebben ze toch leuke dingen. Ik wil graag nog nieuwe lampen, en gordijnen. Shoptegoed zou goed uitkomen!

 12. Via het google-resultaat ‘primark foute kersttruien 2016’ kwam ik bij jou website terecht, wat heerlijk zeg. Ik ben inmiddels allerlei posts aan het lezen.
  Mocht ik het kwantum tegoed winnen, wat ik graag zou besteden aan een grote staande lamp, kan ik mijn salaris (net binnen whoohoo..) lekker besteden aan meer foute kersttruien 🙂

 13. Spannend! Tijdje geleden al mee gedaan en flink aan het duimen hihi! Fijn weekend!

Comments are closed.