Takko-kleding combineren : 1 item, 3 outfits | jumpsuit #2 vakantie

Daar is ‘ie weer hoor! De Takko-jumpsuit die je al eerder voorbij hebt zien komen. Dit is #2 van de 3 outfits die ik maakte met dit vrolijke broekpak. Ik noem dit de vakantievariant met campingslippers. Een grappige variatie met comfortabele slippers die ik vorige zomer voor onze roadtrip voor op de camping kocht en een Takko-hoedje tegen de zon. De slippers passen er eigenlijk helemaal niet bij, maar ik vind mismatchen of en toe hartstikke leuk. Zoals je in de blog over mijn Takko-lentefavorieten kunt zien, heeft dit hoedje eigenlijk een roze randje. Iets te tuttig naar mijn smaak bij deze outfit, dus knoopte ik er een bandana omheen.

Jumpsuit Takko / Hoedje Takko / Bandana Zeeman / Slippers Action / Zonnebril Ray-Ban

Dit is geen outfit die ik zou dragen in de stad, maar wel eentje waar ik me lekker in zou voelen op vakantie. Ik wilde gewoon laten zien dat deze jumpsuit ook mee moet in je koffer.

Stay tuned voor een ‘1 kledingstuk, 3 outfits’ #3 met deze jumpsuit. De outfits die nog komen gaan zijn weer heel anders. Laat me vooral weten of je dit leuk vindt om te zien en of je dit vaker wilt zien.

One thought on “Takko-kleding combineren : 1 item, 3 outfits | jumpsuit #2 vakantie

Comments are closed.